barnens ö

Min sista dag kväll hemma vart inte alls lugn och skön. Det var panik packning, men jag tror jag lyckades få med mig allting ändå. Sedan så åkte jag och ida till Upplands Väsby på utflyttningsfest. Spårat men sjukt kul! Jag kommer inte träffa Ida på en hel månad. KATASTROF! Jag kommer sakna ihjäl mig..

Just nu befinner jag mig på Barnens Ö. Vi har fixat och donat hela morgonen. Snart kommer maten som ska lassas upp. Sedan kommer resten av ledarna med ungdomarna. Det ska bli riktigt spännande det här!!

Nu är det dags att forsätta fixa!!

Puss

galet

Vad bjuder denna dag på? Först blir det en shopping dag med Frida. Vi ska även hinna äta vår sista middag tillsammans. Sedan ska jag hem för att packa och städa. Jag åker imorgon!! Det är galet!!

glad igen

Bloggandet har vart lite dom senaste dagarna. Jag har helt enkelt haft några dagar då jag inte vart speciellt glad. Men nu är allting löst och jag är super glad igen. Här sitter jag i min fina uniform och ska snart åka ner på stan. Först ska jag besöka Willys för att panta mina alldeles för många flaskor och sedan ska jag ta en shoppningrunda inne i butiken. Efter jag gjort det ska jag åka ner på stan för att köpa något som min mage kan få. Jag är jätte sugen på stekt ris och kyckling.. Men, dom serverar inte det nu. Så vi får se vad det blir i stället.

Hoppas alla får en fin dag!

PUSS

tack

Nu är kriget över.. TACK!

jag vill

jag vill släppa dig, jag vill ta bort överallt där du finns, jag vill glömma dig, jag vill sluta grubla, jag vill sluta försöka förstå, jag vill vända min rygg och bara gå..

kärlek

LOVE YOU!!
FOREVER
glöm aldrig det, lova...
/ Ida

stockholm var bra!

Besöket i Stockholm var mycket bra men varade längre än planerat. Först var det utbildning. Vi hade föreläsningar, gjorde sammarbetsövningar, åt mat och fikade. Det var lärorikt och roligt. När jag sedan kom in till stan igen så träffade jag Rebecca. Vi tog bussen ut till Djurgårn och sedan gick vi till en uteservering. Sedan åkte vi till Häggvik. Där vart det god dricka och trevligt sällskap. Vi kom inte hem den natten utan det blev tidigt nästa morgon.



fan för dig

ibland blir jag så jävla arg
och fruktansvärt besviken
varför gör du såhär?
hur länge ska du straffa mig?
Har jag förtjänat det här?
om jag bara vågade skulle jag gjort de där..

stockholm

Nu drar jag till Stockholm. Utbildning hela dagen för att sedan avsluta den med Rebecca!

the proposal


pigg och glad

Godmorgon! Nu är jag pigg, utvilad och glad. Jag ska göra mig i ordning. Idag väntar en fika med tjejerna jag umgicks med nästan hela ettan. Det ska bli kul att träffa dom igen, det var väldigt länge sen! På eftermiddagen ska jag besöka gymmet för att röra lite på kroppen.

Hoppas alla får en fin dag!

´

Varför gör jag såhär mot mig själv? Hur kan jag överhuvdtaget tillåta dig att göra mig så illa? Samma sak, varje gång.. Och varför slutar jag aldrig hoppas på att vi ska kunna ha en normal relation? Jag är inte så dum egentligen. Det är bara för att det du, bara för att det är du. Jag vet inte ens hur jag ska betee mig för att inte du ska bli arg. Varför lämnar jag dig inte bara och går? Varför? Och varför byter du bara numer helt plötsligt? Jag vet att du ljuger för dig själv, du vill inte känna, du vill inte veta.. Men om jag hade vart så lite för dig hade du lämnat mig för länge sen.. Du ska bara veta hur många tårar jag gråtit för dig.. Är du verkligen värd dom?

Va vad du sa till mig?
Lovar bättring och mitt hjärta viker sig
Aldrig mer
blev som ett ord för mig

Men om vi hittade tillbaka
Kan jag då förlåta dig?
De säger att det ordnar sig
Men ingen vet hur du har behandlat mig

nu jävlar ska jag vara duktig

Nästan nyvaken, nyduschad och hungrig. Men jag har ingen mat hemma, ILLA! Vad bjuder dagen på? Jag ska göra mitt allra bästa på att planera inför mina resor. Dessutom vill jag hinna med att göra en hel del viktiga saker innan jag åker. Det var tydligen fint väder så man kanske ska gå ut och njuta? Jag vet att jag inte kommer få något gjort här hemma så därför tänker jag nog ta min dator, papper och penna och åka ner på stan och sätta mig på ett café.

Ikväll ska jag och min vän Sara åka till Bälinge på en avskedsfest. Vår kära arbetskamrat har nu slutat och ska flytta till Göteborg. Det är riktigt tråkigt måste jag säga!

Nu måste ta tag i mina planer.

Puss och kram

vart tog du vägen?

Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?

När hade vi förlorat allting?

Alla stora ord som band oss samman
Men vad sa ditt hjärta?
Vad sa din inre röst?

då vet jag

Är det såhär du vill ha det? Sure!

lycka



var nöjd med allt som livet ger!

semestertider

Jag blir alltid lika rädd när jag kollar vad det är för datum. Vart har tiden tagit vägen? Det är inte långt kvar nu innan jag får semester och åker för att vara borta ungefär en månad. Det ska bli så jävla skönt med semester!

Min första resa går till Barnens Ö. Där ska jag jobba som ledare på ett läger. Det ska bli mycket spännande och lärorikt!
Min andra resa går till spaninen tillsammans med Frida och 4 andra förhoppningsvis sköna personer. Jag känner dom inte riktigt bra än så jag kan inte uttala mig så mycket.

jag vill ha semester, NU!

Men innan det ska de skrivas packningslistor och inköpslistor för fulla muggar..

puss kram och godnatt!

baksmällan



Bra grejer!


se upp!

Nu ska jag ut & köra bil så se upp! tuuuut tuuuut

godnatt

nu ska jag lägga mig ner för att sluta fundera och sedan sova som en gris..

bra malin

Ja har precis lagat mig lite lunch - pasta, bolognese och riven ost. Duktig gjort av mig måste jag säga. Jag ska snart ner och tvätta och sedan ska jag åka och träna.


min nya drog

östervåla

Snat åker jag till Östervåla och till Lisa. Jag hörde något om grillning & party!
Nu kör vi!

Puss

min kamp är över - jag har vunnit!

Det är  dagar som dessa jag blir påmind på nytt om hur bra jag verkligen har det och vilken tur jag haft. Dessutom känner jag i hela min kropp och hela mitt hjärta hur jag lärt mig att hantera situvationer som tidigare kunde göra mig ledsen, arg och förbannad i flera dagar. Men jag är inte där längre, jag är borta.. precis som jag för länge sen skrev "en dag ska jag försvinna och aldrig mer komma tillbaka"

För ett par dagar sedan berättade min morbror för mig att min mamma ringt helt förstörd för att berätta om hennes kompis som hotat och trakaserat henne. Det har pågått över ett år nu, men det verkar aldrig ta slut. Förut levde jag i det där och såg precis hur mamma blev. Min reaktion av min morbrors berättelse var inte mer än ett okej. Jag vart inte förvånad överhuvdtaget. Hon är en sjuk människa. Idag fick jag veta att hon legat inne på psyket ett par dagar. Jag vart inte ens berörd vilket förvånar mig. Om det hade vart för ett halvår sedan hade hela mitt hjärta gjort ont. Men jag har lärt mig så fruktansvärt mycket. Jag vet så väl att min mamma är psyiskt sjuk och att jag inte kan göra något åt det. Inga ord kan förklara hur tacksam jag är över att jag faktiskt lärt mig hantera min mamma och hennes sjukdom. Jag är lycklig!

Här sitter jag i en nersläkt lägenhet med tända ljus. Inget bekymrar mig. Hela min kropp känns så lätt. Jag känner mig lyckligt lottad. Jag älskar mitt liv!

film





Johan Falk - Bra film!

less

jävla idioter. kan ni inte bara lära er att vara normala..

mys

Jag har hunnit med att jobba en hel del och träffat Johanna. Jag införskaffade mig 2 par shorts. Jag har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna och därmed inte suttit vid datorn speciellt mycket. Jag måste ta och besöka en vårdcentral eller liknande för att kolla upp vad felet är på mig.

Idag ska jag vara med min bästa Frida. Vi ska gå på stan och sedan tror vi att vi ska göra ett biobesök. Mys!



haha

malin persson säger:
det var fjärliar på toalettpappret jag köpte idag :S:P

' ehrnvall säger:
åh vad fint! då blir man glad när man torkar sig :D

tiden går alldeles för snabbt

Tiden går snabbt, alldeles för snabbt. Jag försöker njuta av varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Jag kan ärligt talat inte minnas när jag senast satt såhär som jag gör nu med en filt uppkurad i soffan. Fönstret är öppet och in kommer sval luft, det är underbart. Jag har gjort så otroligt mycket saker. Det är inte ofta jag hinner sätta mig ner och bara backa tillbaka bandet för att se vad jag verkligen fått upplevt. Jag tror det är väldigt viktigt att man göra det. Om man vill kunna uppskatta livet tror jag det är jätte viktigt att veta om vad det är man har gjort och vad det har haft för betydelse och inverkan på ens tillvaro.

Idag har jag solat och badat hela dagen. Det var helt otroligt skönt att bara få ta det lungt. Inget jobb, inga måste och ingen stress. Jag fick lite färg och lite myggbett, precis som det ska vara på sommaren.

Tack för en underbar dag!

bilder från helgen



RSS 2.0