update

Jag är sämst på att blogga just nu, men de beror på de saker som hänt de senaste tiden. Jag försöker att leva. Tar en dag i taget.

Igår var det KVALBORG. Vi var på skiva! Grymt. Vi hade roligt.
Idag har vi hängt ute. Jätte mysigt! Ikväll blir de lungt. Ska jobba i natt.

smärta

panik.rädsla.sorg.ilska.skam.skuld.tom.vilsen.värk.

varje sekund känns som en evighet och varje andetag känns som tusen.
du har förstört en del av mig.


bajs väder

Igår var det fint väder och SOL. Idag är det regn och snö? Jag hatar de här vädret. Jag blir så rastlös och trött. Jag har vart i skolan, kört bil, ätit mat och pluggat. Om en timme eller något så kommer jag säkert klättra på väggarna! Haha, jag måste nog söka hjälp eller börja ära lugnande. Nej nu skojar jag, så illa är det inte! Men det vore GULD om min fina Ida skulle komma förbi sen.


dåliga jag!

Häromdagen fick vi våra studentmössor. RYSNINGAR I HELA KROPPEN! Jag fattar inte att man snart står där.


på väg hem!

Sitter på bussen på väg hem till Uppsala efter praktik och lite utbildning. Imorgon är de sista dagen på praktiken. Jag förstår inte att tiden går så snabbt. Men jag har haft det super bra. De har vart värt allt åkande och alla tidiga mornar.

Nu har jag haft ont i ryggen i två dagar. Illa! Jag SKA verkligen ta tag i min träning nästa vecka. Måste, måste. Jag vill inte dö när jag är 30. Jag måste göra min rygg en tjänst.

Och så fick jag ett erbjudande idag. Ska jag, eller ska jag inte? De är frågan!


jag ska inte glömma

"glöm inte vem du är, och vilka som finns vid din sida. <3"

jag får inte glömma bort vart jag kommer ifrån

När ska jag lära mig att jag inte kan allt och att jag inte kan jämföra mig med alla andra? Jag har inte samma förutsättningar, så är det bara. Livet är fullt av motgångar. Det är inte alltid en dans på rosor. Det är okej att göra fel, det gör inget. Det är bara att ta sig upp igen, börja om och ta nya tag. Att aldrig ge upp är det viktigaste. Jag har ju faktiskt gått igenom jobbigare saker än såhär.

Men det gör så ont att hela tiden behöva kämpa, för minsta lilla sak. Jag är otroligt tacksam för allt jag fått och får i mitt liv. Jag är otroligt tacksam för att jag har ett egen lägenhet. Men vägen hit har vart en lång resa..

Just nu är livet up and down. Allting går inte som jag vill. Det är jobbigt. Men jag får också må dåligt och ha dåliga dagar. Det är ok!

Vetskapen om att jag kanske blir kvar på Mc donalds gör mig rädd. Kommer jag att orka? Om jag redan nu, när jag jobbar ca 3 dagar/vecka mår dåligt. Hur ska jag må om jag ska jobba heltid? Jag har vart på flera arbetsinterjuver, sökt hur mycket jobb som helst. Jag fick inte ens jobb på ICA Kvantum. Hur svårt kan det vara?

Igår berättade en naprapat för mig att jag kan få diskbrock om jag inte börjar träna. Kul att höra? NEJ! Jag är så arg och besviken att jag slutade att träna.

Det gör ont i hjärtat. Det gör ont..


panik!

När jag vaknar så gråter jag och har panik. Det var riktigt länge sedan det hände. Jag kan nog tänka mig veta vad de beror på, oro.


hovet

Idag har jag vart i Stockholm och på hovet för att kolla på hockey. Brynäs - Färjestad! Matchen slutade 4-0. Vilket innebär att Brynäs ska spela final imorgon. WOHO! Det är så kul att se hur Gustaf och hans lag utvecklas. Jag har vart med ett par år nu. Tiden går så snabbt!

I natt ska jag jobba. Min älskade kollega Sara är där! Jag vet inte hur jag skulle klara det annars.

Jag vill, vill, vill.. ge mig jobbet, NU!

RSS 2.0