kvalitets tid

Skolan, packa, jobba, valborg, utbildning, regnkläder.. ja, jag får panik jag bara tänker på det! Huvudet värker något fruktansvärt. Nu ska jag ha lite kvalite tid för mig själv. Jag ska krypa ner i soffan med en skål med popcorn och ett stort glas saft för att njuta av ett avsnitt sex and the city. Sedan ska jag sova som ett litet barn..

God natt!

spännande

Jag fick precis besked om att jag ska befinna mig på Nautilus klockan 9 på Måndag morgon. Jag ska få genomgå en introduktion på gymmet och även lite på spnningen. Det är bra eftersom man får lära sig att träna rätt på bästa sätt. Killen som jag ska ha det här med är "han den gulliga som jobbar på Natuilus". Jag vet inte mycket om honom - han heter Johan Eriksson och är runt 20 års åldern. Han är alltid otroligt trevlig och hjälpsam. Han är glimten i ögat. Det ska iallafall bli spännande! Upptadering kommer att komma, det kan jag lova.

underbara dag

Vilken underbar dag detta har varit! Jag började med att sova tills jag vaknade,
vilket var väldigt välbehövligt. Jag fullständingt sket i att det var stökigt hemma. Jag tog mig en frukost och sedan åkte jag upp till Gränby Centrum för att möta min kontaktperson. Innan mitt besök idag hade jag inte vart där sen dom öppnade nya butiker för andra gången. Det har verkligen blivit stort! Vi avslutade allt med en fika på expresso house´s uteservering. Jag gjorde ett besök på The Body Shop. Tjejen som jobbade kännde igen mig ifrån Mc Donalds. Det var riktigt roligt!

Sedan kom Ulf och hämtade mig. Vi åkte och hämtade en tjej och sedan åkte vi mot Kista. Jag fick köra en liten bit. Det är helt underbart att köra bil. Väl framme så åt vi mat och sedan gick vi på bio. Fast and the furious. Den var överaskande bra måste jag säga. Och vilket ljud! Mycket bättre än hemma i Uppsala. Innan bion så var det en tjej som kom fram till mig och frågade vart jag hade köpt mina skor. Roligt när folk vågar att fråga sånna saker, jag skulle aldrig våga de!

Jag har haft en riktigt bra dag idag. Underbart väder och jag har bara tagit det lungt och umgåts med trevliga människor! Nu har jag massor med energi till en ny vecka.

shopping i bilder



En blommig tunika



Gladiatorsandaler

17 again


Igår var hade jag en väldigt trevlig kväll med tjejerna. Dom kom och hämta mig efter jobbet. Sedan tog vi oss till biografen där vi hämtade ut biljetterna till 17 again. Filmen var bra, pinsam och rolig! Han är ju så sjukt snygg. Sedan föjde Katja med mig hem. Min granne är läskig som fan, men vi överlevde. I morse klev vi upp vid tio och sedan åkte vi till stan. Jag köpte en tunika och ett par sandaler. Underbart! Det gjorde att jobbet vart lite roligare.

GUC (skolan där jag går) ska tydligen annonsera i UNT snart. Jag fick ett mail igår av han som är ansvarig för sådant. Jag fick en förfrågan om att vara en referens. Dvs att läsarna kan ringa mig om dom vill veta något om utbildningen på skolan. Jag vart jätte överaskad, men glad. Spännande och se om någon våga höra av sig!

Hej Malin! Vi på GUC kommer att annonsera i UNT under maj och ska använda oss av referenser och telefonnummer, dvs personer som läsaren kan ringa och fråga om de behöver mer fakta om utbildningen på GUC. Har du möjlighet att ställa upp som referens i samband med denna annonsering?




Ge mig allt du vill, och allt du kan!

shopping

Bra dag! En halvdag i skolan. MVG i mediakommunikation. Shopping på stan med Rebecca & Katja! Love, love, love! Sedan avlsluta dagen med ett jobbpass på 3 timmar. Inte illa!
































kaffe, kaffe, kaffe

Att kaffe kan vara så gott? Jag förstår inte. Det värsta är nog att det är berondeframkallande och jag har nog blivit en aning beroende. Det är nog bara att dricka och må bra :)

Idag ska jag skriva mitt äckliga litteraturhistoria prov. Om det går bra så ska jag skrika, hoppa och vara så jävla glad. Jag borde verkligen klara de med tanke på den tiden jag har lagt ner på skiten. Sedan är det bara att ladda om och göra dom andra tusen sakerna man också ska hinna med.

Det är sjukt vad livet är bra. Det har gått 4 månader och jag mår fortfarande hur bra som helst!
älska livet

/ Malin

du ska veta

Du ska veta att jag saknar dig
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du ska veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut..

jag är inte normal någonstans

6 timmar´s arbete och en kvar rast. Trött? Lite grann iallafall. Efteråt så kom Frida och hämtade mig. Vi åt en Mc Flurry och promenerade till biografen. Sedan hämtade vi ut biljetter och köpte popcorn. Filmen var riktigt bra faktiskt, och rolig. Riktig tjejfilm!
Sedan gick vi till stationen där vi skiljdes åt. En mycket mysig kväll.

Sen jag kom hem har jag suttit här med mina skolböcker som jag bor i just nu. Det är Lördag och jag sitter hemma och pluggar Litteraturhistoria? Är det normalt? Nej jag tror faktiskt inte det. Men det är ett måste så det är väl bara att bita ihop. Vi får se hur länge jag orkar hålla mig uppe.

Imorgon ska jag jobba igen och sedan plugga - stenhårt!

torsdag

Jag inser att dom kommande veckorna kommer mitt liv bestå en stor del till plugg. Lockande? Jag är inte så säker på det! Men jag brukar alltid äta och dricka massor med goda saker - bara för att göra det lite lättare och det brukar funka riktigt bra. Fast jag brukar hinna med allt, så lite mer än plugg ska vi nog få in. Jag hoppas det iallafall!

Imorgon - 12.55 kommer jag att sitta och skriva mitt sista samhällsprov på kursen. Det känns riktigt, riktigt bra faktiskt. Dock kommer jag sakna Åsa´s "my good" och hennes andra tokigheter.

Mina ögon och min kropp vill sova så jag ska nog låta dom göra det, alldeles strax.

jag är glad

Vad var det jag sa? Idag är det en ny dag, jag är glad idag! Jag säger det jag brukar säga - jag älskar mitt liv mer än någonsin! Nu ska jag dricka mitt glas med juice och sedan ta min väska och åka till skolan där det väntas en Åsa, "my good" och lite Ekonomi. Låter härligt, eller hur?

cred

All cred till dig Noel för att du gjorde mig glad med rosa nyckelband, fina pennor och sällskap trots att du igentligen behövde jobba. 

det är en ny dag imorgon

Idag är en sån där dag då allting går emot mig - nästan allting iallafall. Till en början var dagen strålande, den kunde inte börja bättre. Jag nästan sprang av glädje till busshållsplatsen. Jag var nästan lite glad att vardagen var tillbaka. Lyckligare vart jag när jag fick se mina solstrålar i skolan. Att veta att jag skulle köra bil idag gjorde att det bara var glädje i hela kroppen.

Men sedan hände någonting. Jag vart anklagad för något som inte överhuvdtaget var sant. Jag var så arg. Sedan fick jag två besked - jag ville inte höra det då när jag redan var arg! Speciellt inte nu. Kanske är det dags nu att förstå att jag ska gå ett steg till på livets väg. För varje dag som går är det meningen att jag ska bli mer och mer vuxen. En dag kommer jag stå här, ensam - utan några av dom personerna som finns i mitt liv nu.

För mig ligger inte problemet i att jag kommer få mindre hjälp, jag kan klara av dom praktiska sakerna själv, utan jag kommer se två människor gå ifrån mig, männsikor som faktiskt betyder något för mig. Det är inte första gången jag ser någon gå ifrån mig på det här sättet och förmodligen inte den sista heller. Imorgon kanske jag har accepterat det här. Alla får vi ha dåliga dagar? Eller hur? Det är tillåtet.. Även jag, jag är bara människa! Trots att jag älskar mitt liv mer än någonsin är detta en dålig dag, en av dom få detta år.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

jag i ett nötskal

Frida - Vad spinkiga armar du har!
Malin - Va?
Lisa - asgarv..
Frida - Ja du måste äta upp dig lite.
Malin - Men jag äter ju som en BANAN!

(kopierat från lisa's blogg)

Haha, vad tänker jag med?


inte långt kvar

Det var verkligen inte igår jag bloggande utan 4 dagar sedan. Hur går det ihop? Som vanligt har det väl vart en del att stå i. Lisa's födeseldagsparty var riktigt trevligt!

Idag satt jag och kollade igenom min lilla almenacka. Jag insåg att det inte är alls långt kvar av mitt andra år på gymnasiet. Det betyder att det är snart är sommarlov och att jag inte har mer än ett år kvar av min gymnasietid. Hur underbart är inte det? Jag gillar det! Så varje minut, varje kväll, varje natt av hårt plugg är så värt.

Nu ska jag ta mig i kragen och läsa lite ekonomi.


jag hittade dom



Det hart vart en riktigt bra dag. Jag vaknade pigg och utvilad. Ida skulle också till Stockholm idag så vi åkte tillsammans. När jag kommit fram till stationen mötte jag upp Katja. Vi började våran tripp på Drottningatan och forsatte till gator jag inte har en aning om. Det som jag ville ha med mig hem var skorna som syns på bilden. Tydligen är dom populära så det var svårt att få tag på dom. Men till slut, efter några maraton genom stan så hittade vi dom. Vilken lycka! Katja hittade hur mycket som helst som var jätte fint. Barnavdelning är grejer det! Tack för en toppen dag fina Katja. Det måste vi göra om.





stockholm

Idag ska Jag & Katja ta en tripp till underbara Stockholm. Vi ska shoppa! Jag ska försöka hitta ett par skor som jag gått och dreglat över ett par veckor nu. Tyvärr finns dom inte i Uppsala. Jag tror vi kommer få en jätte bra dag. Hoppas vädret är med oss hela dagen. Vi får se om jag avslutar kvällen med en fika tillsammans med Hampus.



Ha en toppen dag!

johan skämde ut mig på spinningen

Jag hatar att laga mat till mig själv och sedan äta den själv. Dessutom suger det att sova själv. Jag tror att den där lilla ensamheten börjar smyga sig fram kanske? Varför ljuga. Ja, den börjar komma. Inte på det sättet att jag mår dåligt eller att det drabbar mig speciellt negativt. Jag vill bara ha någon som jag kan älska, skratta, gråta och dela allt med. Jag får höra rätt ofta att jag är bra och speciell. Det är en person som ofta säger att hon inte är förvånad när jag kommer och berättar om mina killinsidenter. Då brukar hon säga "Men lilla gumman, jag är inte alls förvånad! Det är något speciellt med dig. Dom drar sig till dig" Om det här nu är sant så får någon gärna bevisa det för mig! Jag vill hitta HAN.

Idag har det iallafall vart en riktigt händelserik dag. Jag klev upp halv åtta i morse och sedan dess har det vart full rulle.

- Möte
- Spinning
- Försäljare
- Lunch och fika hos Ida
- Övningsköra
- Plugga

Johan, som ledde spinningpasset som jag var på idag skämde ut mig riktigt mycket. Jag tycker att det är rätt jobbigt att stå upp så jag maskade lite och satt en del under passet. Helt plötsligt säger han i mikrofonen  "Upp och hoppa nu, Malin" in för en hel flock med människor som stod på sina cyklar.

Hoho, 4 försäljare på en vecka? Vad är problemet? :)

riktigt bra



Överraskande bra!

påsklov

v.15

Det är nu Påsklov. Inget annat än helt jävla underbart! Precis som vanligt så har jag alldeles för mycket inplanerat. Men man lever bara en gång, så varför inte leva ordentligt? :)

Måndag; Jobba 11 .00- 20.00 (20.30?)
Tisdag; Möte 09.00 - 10.00 Spinning 12.00 - 13.00 Emelia 14.00 Ulf 16.30 KÖRA BIL!
Onsdag; Stockholm med Katja. Fika med Hampus
Torsdag; Tvätta 06.00-09.00
Fredag;
Ulf
Lördag; Jobba 11.00-20.00 Lisa's 18-års fest!
Söndag; vila så jävla hårt!

inte utan ett syfte

Jag tycker inte om att göra saker utan ett syfte så att skriva massa blogginlägg bara för att har inte lockat, och därmed anledningen till att bloggandet uteblivit dom senaste dagarna som nu är passerade. Jag vill känna att det jag gör tillför något bra, antingen för mig själv eller för någon annan i min omgivning. Jag hatar att göra saker för att jag måste. Jag vill göra saker för att jag vill göra det. Ingen människa ska bli tvingad eller känna sig tvingad att göra något som man inte vill. Livet kommer till slut ifatt en och då inser man all tid man lagt på att försöka prestera bäst och försöka vara bäst i någon annans ögon. Men vem är man i sina egna ögon? Jag tror att man kommer längre på att vara bra i sina egna ögon än att bara vara det i någon annans. Självklart är det underbart om man är bra i flera ögon! Jag börjar tro på det där med att om jag inte älskar mig själv så kommer ingen annan kunna älska mig.

Idag har jag kört bil. Det här var min första riktiga lektion. Nu pratar vi inte om att snurra runt på en parkering som jag gjort innan, utan att köra på en väg, en riktig väg dock med väldigt lite trafik. Det kom en och annan bil under resans gång. Men det gick hur bra som helst! Jag är nästan lite stolt över mig själv att jag klarade det. Jag kunde aldrig tro det här om mig själv för ett år sedan..

utvilad

Utvilad och mätt tänkte jag faktiskt bege mig ner på stan för att träna. Efter det ska jag placera mig någonstans, på något fik. Det kanske till och med blir uteservering? Jag ska iallafall försöka ta mig igenom lite arbetsupgifter innan det är dags för dagens första och enda lektion. Kvällen erbjuder jobb i stora mängder!

Vad du än gör så kommer du ALDRIG få mig att ligga ner på marken igen.

Vilket underbart väder det är!
Hoppas alla får en toppen dag.

Puss & kram

underbara väder



Även denna dag var innehållsrik
Jag träffade b la Ida. Det var riktigt mysigt!
Vi tog årets första fika på en uteservering.


RSS 2.0