kryssning

    

maaat!!

Just nu sitter jag hemma hos Ludwig. Han och Markus är på kvarnen och handlar mat. Jag är hungrig!! Dom har tagit ett tag på sig nu, så dom borde vara tillbaka ganska snart. Vi ska äta mat och spela buzz (haha, heter det så?)

du vet att de går

Du kan klättra så högt som du vill
Det är ditt eget liv, ingen annan säger till
Sikta mot toppen dit du vill nå
Fortsätt att kämpa, du vet att det går

uppdatering

Nu var det en vecka sedan jag sist skrev. Jag tycker att det är så tråkigt att bara skriva en massa text så därför har jag väntat tills jag fick tillbaka min kamera sladd. Så jag slänger upp lite bilder i stället.

Andra dagen på praktiken fick jag vara med på ett event för 500 personer.Sen var det Finest Awards på Café Opera. Nice!Alla Hjärtans Dag! Min fina Ida kom till jobbet med en chokladask. LOVE!


jag har lärt mig..

Jag har lärt mig att livet kan vändas upp & ner över en natt. Att en person du tycker om är borta inom ett ögonblick. Att livet kan vara så bra, men att de helt plötsligt kan bli katastrof. Jag är en person som har extremt svårt att säga förväl till personer. Att klippa band med människor är inte min grej. Även om jag kanske inte känner en person speciellt bra, så kan det ändå göra ont. Varje människa jag som jag börjar träffa, det behöver inte vara speciellt länge eller många gånger, men den personen har gjort ett avtryck hos mig. Ett avtryck som faktiskt betyder något för mig. Men jag har också lärt mig att de går fler tåg. Man måste också lära sig att gå vidare och acceptera. I stället för att vara ledsen, gör de minnerna som finns till något vackert och bär med det som en fin sak i livet.


det här betyder allt

http://idagillegard.blogg.se/2010/february/ibland-vet-jag-inte-vad-jag-ska-saga.html?_tmp=f59f2e2023544f2b870d9767bd77ac3566d443a3

stockholm, praktik och allt annat

Snart har jag och min vän Katja vart i Stockholm i en vecka. Tiden går så snabbt! Det började med att vi hitta möglig mat i ugnen. Sen gick vi på upptäcksfärd. Vi skulle hitta Solna Centrum. Sen var de dags att slänga sopor. Men vart är sophuset? Vi tittade ut genom fönster och fann de. En dag ringer Katja till mig och har panik. Hon kommer inte in i porten. Vi får koden av en gubbe som går förbi. "Halva" nyckeln låg uppe i lägenheten. Hur gick det till? Jag tar ALDRIG bort mina nycklar. Sen har vi har gått emot strömmen hela tiden. Vi har gjort tvärtemot stockholmarna.

I Tisdags var jag med och körde ett event för 500 pers. Det var grymt. Allt var verkligen bra. Jag har fortfarnade träningsvärk, i hela kroppen efter den kvällen. Men det är bara att köra, man lär sig nya saker hela tiden.

Nu är jag på väg tillbaka till Uppsala. Jag ska tillbringa helgen med att köra bil, jobba och eventuellt en utgång. Man vet aldrig vad som väntar!

Bilder och annat kommer senare.

Nu ska jag kila till bussen.

P&K.


bye bye tuppsala

Nu lämnar jag Uppsala och vardagen för ett tag. Jag ska bo i Stockholm med Katja ett tag. Praktik i 2 månader, grymt! Den senaste tiden har vart bra, jobbig, stressande, intensiv, spårad.. ja allt! Det ska bli skönt att "bara" få leva även om de kommer vara intensvit nu med, men på ett helt annat sätt. 

mat för allaÄNTLIGEN!
Vår kokbok är färdig.
Jag är så nööööjd.


det är bara att körarädsla

Idag kände jag mig till och med snyggare i mina arbetskläder än vad jag gjorde i mina privata kläder. Det har nog aldrig hänt. Något är fel? Jag känner mig mer och mer obekväm för varje dag som går. Jag måste ta tag i allt, rutiner, matvanor och allt annat som är viktigt.
det är läskigt att känna efter.

love

älska onsdagsutgångar!

en vecka kvar..

Endast en vecka kvar nu, sen är det praktik i 2 månader. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort från skolan. Bara få göra något annat. Men fram tills dess har jag trots allt en hel del att göra. Alltid samma sak, jätte mycket att göra innan lov, praktik eller liknande. Men det är bara att köra! Idag ska jag bosätta mig på ett Café och plugga. Det går lite lättare då.

helgen

Jag och Ida var som sagt på Café Opera i Lördags. Det var grymt! Bra stämmning, Bra musik, Bra människor, Goodiebag!

  

 


vid busshållsplatsen

Jag står och väntar vid busshållsplatsen, en liten tjej tittar på mig. Tjejen säger något till sin mamma.

Mamman: Vad säger du?
Flickan viskar något
Mamman: Är hon fin?
Flickan: Ja!
Mamman: Vad bra att du tycker det!

Åh, gullunge! Puss på henne :)

RSS 2.0