aj!

Det gör ont, i hjärtat.


nu kör vi

Nu kör vi! En natt till.. Woho! Donken is the shit.. HAHA :)

pussDet är lätt att det blir lite fina grimaser på morgonkvisten.
Jag har vart vaken sen 13.00 igår!
Jobbat hela natten.
Nu ska jag ta tåget till Vendel.
Sedan fira Sussan.
Och sedan hem, sooova.
Vi avslutar dagen med att jobba lite natt.


´

Jag sätter mig på bussen, ensam längst bak
Har vandrat efter dina fotspår hela dagen.
Alla minnen dyker upp när jag möter din blick.
Regnet öser ner, tankar jagar mina dagar.
Går inte att glömma, fy fan vad det är svårt.
Jag bränner upp minnena av dig emellanåt.
Och jag säger förlåt, för jag vill inte vara din vän
Känner mera så efter allt som har hänt.
Frågor utan svar har satt mig i plågor.
Försöker inte tänka men det är svårt att låta bli,
När vi inte längre är två i denna värld,
När vi blev ingenting och sakta gled isär.
Sorgen tränger djupare och ingenting är som jag vill,
ser min spegelbild, den blänker i en vattenpöl.
Livet går vidare men känner, det är så plågsamt.
Men jag ber dig, jag hoppas att du minns.

besvikelse

Jag är så besviken!! Idag fyller min kära vän Oscar 21 år. Han har en födelsedagsfest som jag tror är GRYM, jag är nästan helt säker. Jag tror stället är grymt och det är MYCKET folk. Dessutom är min närmaste vän där. Och vad gör jag? Jo, jag ska snart åka till jobbet. Jag hade så hemskt gärna velat vara där!! Jag kan inte göra så mycket åt saken. Jag hoppas iallafall dom får en super härlig kväll.


stalkern på kalas

jaha ska ni ut imorrn då?
-eeh de e julafton
jaaha okej, men dagen efter då?
-ööh vet inte än :S
okej men på annandagen då?
vi får se
men va händer på nyår då?

HAHA

godmorgonFrukost på stan med tjejerna!
kärlek.


TACK!

"Malin är den enda av mina vänner som kan "hantera" mig, eller vad jag ska kalla det. För hon och jag är så otroligt lika så hon vet vad man bör säga & göra"


jag älskar dig min fina vän!

kvällstankarJag var alldeles ensam på gatorna när jag gick hem från jobbet i morse. Inte konstigt, klockan var närmare halv sex. De flesta låg nog sov, sen flera timmar tillbaka. De fanns säkert dom som var på väg till jobbet. Där gick jag, med musik i örona & luvan över huvudet och en varm choklad i handen. Jag gick sakta fram medans snön föll ner, jag var nästan en snögubbe när jag kom hem, men det gjorde ingenting. Träden lös upp av snön som dom fått på sig. Det var väldigt vackert! Jag fick äntligen tid till att tänka utan att någon avbröt mig. Jag vill vara allt på samma gång. Jag vill vara tillänglig för allt och alla. Jag vill hinna med allt, gå på alla fester samtidigt som jag ska jobba, tvätta,städa, laga mat & gå i skolan. Det som ofta glöms bort är att jag måste ta hand om mig själv. Jag älskar att göra spontana saker, det är de jag lever för! Men ibland funkar de inte, och man måste ta måstesaker före det man vill. Jag hatar att säga "Jag kan inte, jag ska jobba". Men när ska jag hinna jobba om de inte är på helgerna då jag är ledig från skolan? "Du jobbar ju varje helg" Ja, det gör jag. Om jag inte söker ledigt, så får jag jobba. Jag söker aldrig ledigt om det inte är till något speciellt. När man har ett arbete måste man lära sig att man blir tvungen att anpassa sig. Tyvärr hinner man inte alltid allt som man vill. Man måste hela tiden kompromissa om tiden och allt man ska hinna med. Därför tar jag vara på alla dom bra stunderna av livet.


julstämning

Äntligen klar med min städning! Jag fick ett ryck & fick för mig att jag skulle storstäda, 3 timmar senare är jag färdig. Nu sitter jag och dricker glögg med tända ljus & bra musik. Jag har slagit in lite julklappar så nu börjar jag få lite julstämning också.

I ärlighetensnamn trodde jag att julen skulle bli något halvdant, jag ville nog mest att det bara skulle vara över. Det är så mycket stress. Man ska hinna med så mycket.. Men jag tror julen kommer att bli bra. Ska fira den med personer jag tycker om.

Nu ska leta lite praktik, titta på nyårsklänning, planera min vecka & sedan göra min sista skoluppgift denna termin..

jobb

Jag ska snart åka till Ida som just nu sitter & pluggar ihjäl sig, det lät så iallafall. Jag ska ta med mig en liten överraskning, men jag tänker inte berätta vad det är, om hon nu skulle läsa det här. Hoppas jag iallafall kan göra henne lite glad. I natt när jag jobbade fick jag även besök av den damen. Mycket trevligt! Sedan kom ett besök till. Roligt att han kände igen, jag menar, personen träffar väldigt mycket människor & jag har aldrig riktigt pratat med honom så.

I natt blir det ännu mer jobb!

Hoppas ni får en fin natt. Jag hoppas de blir en natt med massor av glada människor

Puss


loveIgår var jag och köpte jag en julgran och tillbehör. Sedan kom Ida hit och hjälpte mig att göra lägenheten lite mysigare.Sedan vart det lite förkrök innan en spontan utgång.
Avslappnad & lugn kväll.
Kom hem i bra tid & somnade som en gris.


håll tummarna

HÅLL TUMMARNA! Om de går bra så berättar jag varför :)

bäst

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

..

Ge mig ny och massor med energi!! TACK!

tack celiciahalkbanan

Nu har jag äntligen klarat av halkbanan! Wooho! Jag var så nervös så det var riktigt jobbigt. Det hade vart roligare att göra de om de inte var ett test. Just nu är jag i gång och tvättar. Sedan ska jag kanske sova lite till. I natt väntar jobb, 00 - 05. Hoppas det blir mycket folk!

onsdagsutgång

jag älskar dig!

ikväll kör vi!

du&jag, ida!

imorgon är en ny dag

"Imorgon är det en ny dag" som Ulf sa igår. Och ja, det är en ny dag nu, med nya möjligheter! Ush, allt som hände igår drog ner mig lite känner jag. Men i kväll ska jag ut, dock blir de väldigt nyktert, muntligt prov imorgon. Men jag är grymt taggad ändå!

Vi är skapta att uppnå stora ting, om så bara i de lilla

jag är 18 år, jag bestämmer själv!

Du har ingenting att säga till om längre..


tomt

Jag vet inte vad jag ska säga, göra, tycka eller tänka. Det kom nog mer eller mindre som en chock. Det kan tyckas enkelt att bara ignorera det, men fan, det är de inte. Jag blir hela tiden påmind, vart jag än går, men jag har klarat av att trycka bort det för jag har vart så otroligt säkert på min ståndpunkt. Men nu, när det verkligen blir så tätt inpå. Det har snart gått en månad utan att vi hörts. Är det meningen att jag ska vara helt orörd när han dyker upp, utan att jag är beredd på det?

Ibland är jag jätte känslig. Jag vill gråta och skrika ut alla mina känslor. Jag vill verkligen att någon ska förstå vad jag känner. Jag vill att någon ska känna med mig och förstå varför jag känner som jag gör. Jag vill att någon berättar för mig att det är okej att jag känner såhär, att det är mänsligt, att jag inte alltid behöver vara superwoman.


lät du henne komma närmre

Ännu en bra helg! Mycket jobb. Men den avslutades med middag, lite födelsedagsfirande och massa mys med Sofia, Moa & Rebecca. TACK. Som vanligt så spårade våra samtalsämnen. Idag har jag tillbringat dagen med att sova och plugga, en skön söndag!

Jag satt och tittade runt lite grann på facebook. Får syn på en bild på en person. Det högg till i hjärtat. Jag vet inte riktigt varför. Men hela den grejen var knäpp. Jag trodde aldrig att de som hände skulle hända. För de som hände var mer eller mindre förbjudet. Jag kanske ska ta och lära mig att det är just förbjudna saker jag tycker om att göra.

onsdagsutgång


finaste

 Vem, om inte Ida kom förbi igår med en chokladkalender?
iih, puss!


jag är trött

jag vill sova..

RSS 2.0