trött

Jag förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag har sovit 11 timmar i natt och sedan 3 timmar nyss. Inte bra!

Jag tycker min blogg är så himla tråkig just nu eftersom den är bildlös.. Men mitt internet är lite konsttigt just nu. Men imorgon så blir det som vanligt igen då lovar jag fina bilder från i helgen.

Nu ska jag åka till jobbet och äta glass!

Puss

känslosmäll

Idag fick jag en liten känslosmäll när vi vid lunchen började prata om hur många timmar i veckan jag & Ulf träffas. Från att nästan träffats varje dag till att träffas en gång i veckan är för mig en väldigt stor skillnad. Ibland kan den ända gången i veckan bli stressig. Jag förstår att jag behöver "bli vuxen" och lära mig att leva själv utan en massa vuxna. Men jag kan det, det lärde jag mig för länge sen. Det handlar om att Ulf verkligen betyder något för mig. Det han gjort för mig är helt otroligt. Jag kommer aldrig kunna beskriva hur tacksam jag är. Att jag sitter här idag är helt sjukt. Att jag har en fin lägenhet där jag kan känna mig hemma och trygg är enbart Ulf´s förtjänst, ingen annans. Jag trivs att umgås med han.

Det är det här jag menar - Folk bara försvinner. Visst, det här är lite speciellt eftersom han "jobbar" med mig och han är tvungen att trappa ner. Men det är inte den första som bara helt plötsligt är borta. Är det bara jag som tycker att det verkligen är jobbigt när människor bara försvinner? Som om vi vore några robotar som inte vet vad känslor är. Nu för tiden känns det tabu om man blir ledsen för en människa som andra tycker att man borde glömma. Klyschan "det kommer flera tåg" känns rätt uttjatad. Visst,den är sann men man kanske inte vill att de ska komma nya tåg? Det kanske är just den personen som försvann man verkligen vill ha i sitt liv. Man kanske inte vill att någon annan person ska ersätta den platsen i hjärtat. Vad gör man då? Orkar man att hur många tåg bara kommer och går? Visst, många människor kommer och går under livets gång men jag tror att alla människor behöver en trygg omgivning där man har personer man kan lite på.

Det här kommer från hjärtat och jag vill inget hellre än vi håller hårt i dom personerna som vi älskar och betyder något för oss. Det finns faktiskt inte några personer som kan ersätta varandra.

älska mer

godnatt

Mitt internet är segt och därav anledningen till att jag inte laddat upp några bilder. Men jag har riktigt fina bilder i arkivet måste jag säga. Det är rätt roligt hur många bilder man hinner ta under en kväll.

Nu ska jag sova. Jag ska köra en lång bit imorgon vilket ska bli riktigt kul.
jag älskar att köra bil!
Godnatt..

TACK, jag uppskattar det där otroligt mycket
En klump i magen försvanndagens tips från experten själv

Jag lyckades skit bra med att inte bli bakis. Jag drack en hel del igår men under hela dagen och på bussen på väg hem klunkade jag vatten. Sedan när jag kom till Uppsala så åt jag mat och klunkade mer vatten. När jag kom hem klunkade jag ännu mera vatten och när jag vaknade i morse drack jag vatten. Så när jag gick till jobbet mådde jag hur bra som helst!

Dagens tips om du vill slippa bakfyllan;
Drick mycket vatten & ät mat

man lever bara en gång

Nu är man på hemmaplan igen. Jag har haft helt underbara dagar tillsammans med väldigt bra sällskap. Jag och Ida har spårat, TOTALT. Men man lever bara en gång så det är bara att köra.

Jag mår prima. Idag dricker jag vatten!
Nu ska jag åka och jobba.

Bilder kommer ikväll.

Sola lungt..

galet är bara förnamnet

Jag har vart lite off på bloggfronten dom senaste dagarna måste jag säga men det beror på att jag har vart någonstans hela tiden. I Torsdags kom Frida hit. Jag, Frida och Ida satt ute på min gräsmatta med lite vindruvor, rosevin och choklad. Lite sommarmys!

Igår var vi på hamnfestivalen vilket var spårat men sjukt roligt. Vi är bara så jävla bra att vi lyckades. Undra hur många gånger jag och Ida sa "TJENA FAN HUR ÄR LÄGET FAN?" Folk måste trott att vi var helt GALNA! Nej, allting var bra. Stämmningen var på topp. Så vi tänkte köra idag igen!!

 

  

hamnfestivalen

Nu taaaaaaggar vi!

så går de när vi är i farten

Ja, vad ska man säga om gårdagen? Jag vet inte riktigt. Party med Tele2 boys är alltid uppskattat. Det var en rolig, väldigt spontan & väldigt spårad kväll och natt. Så kan det gå när Ida & Malin är i farten. Mer än så ska jag nog kanske inte berätta.

Idag har jag & Malin vart på Gränby och shoppat lite.

Bilder från kvällen & shoppingen kommer senare!

spåååårat

det var väldigt spontat och impuls!
nu är jag trött..

så kan de gå

Det vart lite action i mitt övningskörande idag. Jag vart stoppad av polisen. Vi fick blåsa, visa kökort, visa körningstillstånd och sånt där. Men vi fick köra där ifrån utan några problem.

Med tanke på en helt annan sak..

Jag har lärt mig en sak. Människor kommer och går. Ibland måste man, sorligt nog bara acceptera att dom är borta. Det värsta är att sakna en människa så mycket att det gör ont i hjärtat. Man saknar personen så mycket men det finns ändå inget man kan göra. Det har ingen betydelse vad man säger eller vad man gör för personen förstår ändå inte. Gör om alla minnen du har med personen till något fint och kom ihåg de som något fint också. Bearbeta och gå vidare. Ge dig ut i livet och skapa nya band med bra människor.

det kommer när man minst anar..

bra dag

En bra och nyttig dag tillsammans med Ida! LOVE

jag hatar att jag saknar dig!
kom hem nu snälla..


du skojar med mig..

Vart tog solen vägen? Jag tog precis en promenad till affären iklädd i ett linne. Det var verkligen skönt. När jag kom hem duschade jag och sen skulle jag klä på mig då kollade jag ut genom fönstret då spöregnar det. Vad är det för väder egentligen? DET SKA VARA SOL!!!

Nu ska jag ta mitt paraply och åka hem till Ida..


godmorgon!

Vilken underbar dag det här kommer bli. Det känns ända ut i fingertopparna. Solen är äntligen tillbaka! Ja, älskade sol. Nu får du ta och stanna här så man får lite sommarkänslor. För sånna ska vi väl ändå inte få gå miste om under sommaren? Jag ska snart hälla i mig massor av morgonkaffe, vilket är underbart. Sedan ska jag åka till Ida för att hålla henne lite sällskap. JAG VILL ÅKA TILL BÅSTAD IDA!!!!! Sedan hem och städa. Ikväll får jag förhoppningsvis lite besök.. Spännande va?

Nu kör vi..
Ut i solen!

älska mer

Den sista kaffe koppen för i natt står brevid mig och ryker, den väntar på att få bli uppdrucken vilket den ska få bli. Jag har funderat mycket, vilket jag gör rätt mycket. Anledningen till det är att det händer så fruktansvärt mycket i mitt liv, hela tiden. Jag slutar aldrig att bli förvånad. Nu, i denna sekunden vill jag bara skriva ut mig allt som finns innanför mitt pannben så jag blir av med skiten, men vilka ord är det jag ska använda?

Nej, jag hittar verkligen inte orden.. jag har skrivit, suddat, skrivit och åter igen suddat. Känslorna och tankarna kanske inte går att förklara med ord eller så är mitt ordförråd inte tillräckligt stort. Jag är i allafall förvånad, besviken och ledsen över hur människor beteer sig. Dom flesta borde veta hur man beteer sig utan de ska klassas som svin. Jag vet inte om folk (jag syftar just nu på killar) tror att de ska ge något positivt resultat? Det är bara så fruktansvärt onödigt.. Jag är inte så himla lätt som vissa tydligen tror..

Varför sticker människor utan ett adjö eller en förklaring? Nu har 2 personer i loppet av en vecka bara åkt.. Jag vet inte ens om någon av dom kommer tillbaka. Är det jag som överreeagerar eller är fullt normalt att faktiskt bli berörd och ledsen?

Älska mer

Godnatt

ingen dag är den andra lik

Jag har haft två händelserika dagar med mycket skratt men också depp och oro. Förhoppningsvis har jag insett nu (lite för sent kanske, men bättre sent än aldrig) att det inte är någon idé att oroa sig överhuvdtaget. Jag kan inte göra något åt det - det får bli som det blir. Nu vet jag verkligen hur jag ska hantera situvationen, hur den än slutar. Det känns riktigt bra.

Jag umgåts med Ida hela kvällen. Ingen dag är den andra lik. På vägen till liljehallen så uppstod en liten insident. Ida skriker och jag skriker för att hon skriker. Hon säger åt mig att inte kolla på marken, dum nog gör jag det ändå och de slutar med att jag springer där ifrån och skriker. Det var nämnligen en död fågel som låg på marken. När vi var hemma skulle Ida tända en lampa. Det SMALL och sen såg jag bara Ida som låg på golvet och skratta.. Av rädsla eller av glädje? Efter lite hjälp av en onykter vän så kunde vi få tillbaka strömmen. Vuxenpoängen sattes på prov. Vi är trots allt inte helt fullärda på hur man ska betee sig i vissa situvationer. Kul var det iallafall!

Love
/ M

 

vår låt

I - Det här är en riktig ida & malin låt!

http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs

ja, det är de verkligen.. från början, till slut

jalla

jag är hungrig! men snart kommer ida med maaaaaaaat.. mums!!

ceasarsallad & cheesburgare (om donken har öppet), underbart!

glad midsommar

Det var riktigt svårt att hålla sig vaken igår men jag gav mig fan på att jag skulle se sex and the city dock lyckades jag inte se klart alla, jag somnade som ett litet barn. I morse när klockan ringde var jag inte ett dugg piggare. FAN! Jag skulle inte oroa mig, det var ju så det var.

Jag håller på att tvättar nu. Sedan ska jag göra mig klar och åka till Enköping för att fira midsommar tillsammans med min Frida och annat sällskap. Det kommer bli väldigt trevligt och lugnt vilket jag tycker är skönt.

Glad midsommar på allihopa!

jag vill inte

jag mår så jävla illa.. och jag är gråtfärdig! jag vill inte..

godnatt

frukost

Ja, frukost är egentligen fruktansvärt gott! Yoghurt, musli, kaffe och juice. Det sägs ju vara dagens viktigaste mål, det kanske är dags att börja ta de på allvar.

När jag vaknade i morse så lös solen rakt in i min ögon vilket var underbart. SOLEN ÄR HÄR! Nu kanske man känna av att man har sommarlov.

Nu ska jag ner till staden och besöka ett trevligt ställe, träffa emelie och äta sushi (?) och sedan ska jag träffa Johanna.

Puss på er!

nattfunderingar

Varför utgår val från det vi kanske vill kalla "regler" ? Enligt mig är det i stort sätt bara oskriva regler som säger hur man bör vara för att inte märkta ut sig eller vara mer än någon annan. Jag tycker det är så otroligt onödigt och nedvärderande.

Egentligen är jag en ganska blyg person men under min uppväxt blev jag tvungen att lära mig att inte vara det och det är anledningen till varför jag inte är det idag. Jag har i stort sett mer eller mindre aldrig haft några regler så jag har gjort lite vad jag trott vart rätt. Det har aldrig vart någon som förklarat för mig hur man ska vara. Jag har tagit beslutet som kännts rätt just då. Ibland har jag bara gjort utan att tänka. Jag gör saker hela tiden, som jag både tror och vet att många av mina vänner och personer i min omgivning inte skulle göra. Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag hört "Malin, du är galen! Hur vågar du?" Folk blir chokade när jag kommer för berättar något. Och jag ställer mig frågan nu, Varför? Jo, vi är vana att vi måste vara på ett visst sätt, vi ska aldrig ta för mycket plats eller utmärka oss för mycket. Att ta kontakt med folk på ett spontant sätt (ni som känner mig vet hur jag menar) är förbjudet. Speciellt om man är tjej. Då är det killen som ska ta det första steget? Eller hur? Nej, aldrig. Vi ska göra precis som vi känner utan att vi ska behöva påverkas av dom där små gnagarna i huvudet. Det är bara att göra. Jag brukar alltid utgå ifrån vad det värsta är som kan hända. Nästan alltid kommer jag fram till att det inte finns något att vara rädd för. Det är bara att köra som jag brukar säga!

Det finns en sak till jag funderat väldigt mycket på - allting som är tabubelagt när det handlar om kärlek. Alla tycker nog att vi ska få tillåtas att bli förälskade i vem vi vill, utan att någon ska lägga sig i. Men är det så? På samma sätt där finns det dom där "reglerna" som jag hatar som vi tydligen ska leva efter. Åldern spelar tydligen en väldigt viktig roll nuförtiden. Speciellt om det är en stor ålderskillnad. Varför? Jag säger inte att det är okej att en 15 åring blir tillsmmans med en 40 åring. Men kärlek och ålder hänger inte ihop för fem öre, inte i mina ögon. En kille som har vart med yngre tjej anses nog ofta som ett äckel, pedofil, snuskgubbe och allt vad man kallar dom. Men är ni så säkra på att det handlar om något sådant? En ålder säger ingenting om personligheten eller hur mogen man är som person.Konsekvenserna av det här blir faktiskt att vi stoppar undan känslorna, vi glömmer bort dom för att inte erkänna för oss själva att vi faktiskt har känslor som "inte är tillåtet". Jag tycker man ska öppna ögonen, sluta tabubeläga saker som inte behövs tabubelägas och framförallt - våga älska den du älskar. Ingen kan ta det ifrån dig!

ÄLSKA MER

vad var det vi sa ida?

"Vi kommer säkert vara med på massa filmer nu"

http://www.youtube.com/watch?v=Q9zMlmQp2Jg


http://www.youtube.com/watch?v=kTKeiHnR3-o

jobbjobb hela dagen
söndagen vart inte roligare än så


så jävla bra

Tack för en toppen kväll Ida - du vet vad jag menar!
kärlek till dig
backstage är guld
EMD på fyrishov
Min fina Ida i deras "place" medans killarna signerar med våra paraplyn

(ljudklipp kanske kommer senare)

bilderna får tala för de senaste dagarnamums med stora bokstäverFrida´s försök till att göra popcorn
men det var nog fel på dom inte henne
Frida "rensar" popcorna
hon ville så gärna ha några
"Lillebror" slutade nian
När Johanna är i farten


allt kan hända

Jag kan inte säga annat än att jag & Frida hade en väldigt händelserik dag igår. Vi lyckades verkligen med en hel del. Mc Donalds besöket går hur bra som helst och hemvägen också trots det kalla vädret. Vi bestämmde oss för att poppa lite pocorn. Men tror ni att vi lyckades? Nej, det luktade bränt i hela lägenheten. Vi misstänker att det var fel på popcorna.. Frida skulle promt ha några så hon satt på golvet och rensade dom fina. Sedan dök Ulf upp för att lämna tillbaka mitt internet. Jag tyckt Frida kan följa med så hon gör som jag säger. När vi kommer ner så sitter han i bilen så vi får gå ut. Problemet var nu att vi bara hade två skor, så vi tog en varsin och hoppade på ett ben till bilen. När vi sedan ska gå upp igen säger Ulf "Har ni nycklar nu då?" Vi brast ut i skratt och inser att vi var korkade och glömt nycklarna uppe. Vi ringer till nummerupplysningen och blir kopplade. Snälla tanten kommer ut och öppnar. Jag tror inte hon var så glad för det ända hon sa var "Vart har ni fått mitt nummer ifrån?" "Nummerupplysningen" svarade vi med en snäll röst. Vi tackade två gånger, men det var tydligen inte nog! Sedan åkte vi till J och N. Dom ville ha choklad, cola & glass och det var en kvart kvar tills bussen gick så vi körde maraton framåt och tillbaka till macken. På vägen hem blir vi stoppade av polisen! Tur så klarade vi oss utan problem och vi fick köra vidare..

Nu ska jag till min låsas lillebrors avslutning!
Jag återkommer ikväll med bilder och liknande..

Puss

nu sticker jag till gymmetDu lever bara en gång - njut av livet!
Ha en super bra dag!

lyssna och njut!


Original Video - More videos at TinyPic

Du kommer alltid att vara så jävla bra! Jag älskar din röst och ryser lika mycket varje gång trots att jag lyssnat på den här låten tusentalsgånger..

Jag minns så väl när vi satt i bilen på väg ifrån det där höga och snea huset som jag aldrig minns vad det heter.. Det var mörkt ute och lamporna var det ända som lös upp. Jag kände det där lugnet som inte fanns överhuvdtaget och som jag aldrig trodde att jag skulle finna men det har kommit till mig igen.. Jag är fruktansvärt tacksam för att du ställde upp för mig!

Jag vill därmed be om ursäkt till min vän Johanna (jag vet ej om du läser detta) att jag bara stack i väg utan förvarning. Jag vet att det var helt galet och livsfarligt. Men du vet varför jag gjorde det. Förlåt för att jag gjorde dig orolig!

jag är lyckliglycka

senaste nytt

patrik 1,5Berörande & sevärd film!

tack

kärlek till dig min älskade ida

bio med kusinerna

Nu har jag precis tillbringat ett par timmar med mina älskade små kusiner, och min kära kusin kusin. Vi har gått på bio och haft det mysigt. En av dom har tappat 3 tänder. Riktigt gulligt!

Snart kommer min Ida hit för att umgås och titta in i min nya lägenhet. Vi får se vad vi hittar på. Sedan blir det en mys kväll med Malin.

jag är fri, fri, så jävla fri!

studenten

GRATTIS TILL ALLA SOM TAR STUDENTEN!

jag och mina kära vänner ska åka ner på stan för att kolla läget.
sedan är det några timmars jobb som väntar! det ska bli väldigt spännande..

jag trivs som fan!

Nu har det hunnit gått ett par dagar sedan det skrevs något i denna blogg. Det har hänt en hel del måste jag säga. För det första så jag flyttat. Jag bor nu i Salabacke vilket innebär ganska nära stan. Dessutom har jag ingen granne till idiot som kollar på mig. Här är det mycket tryggt. Jag trivs mer än bra! Jag trivs perfekt. Här är jag hemma!

Sedan har jag fått sommarlov. ÄNTLIGEN! Fast jag måste erkänna att jag har lite svårt att förstå att jag har det. Men jag ska göra mitt bästa av att verkligen njuta, njuta av varje stund. Ta vara på tiden och ha en fantastisk sommar. Det kommer att bli den bästa på väldigt länge!

Nu är det dags att sova så att man orkar jobba imorgon. Man vet ju aldrig vad man får för besök imorgon! Det kan ju faktiskt bli kaos. Men det visar sig imorgon.

Godnatt!

bara för att..

jag flyttar imorgon!

livet har sina goda stunderRSS 2.0