spååra

Ikväll ska jag&ida, numera FRAAANK spåra! Det var länge sen, men nu kör vi!

ingen rubrik

berätta vad det är
så jag förstår hur jag ska nå dig
berätta hur du gör
och jag ska utstå all den ensamhet
som följer när du går

´

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

ur funktion

Mitt internet är allt annat än ett fungerande internet just nu. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min dator. Vad har hänt sen senast? Helgen var inte speciellt händelserik. Jobbade lite för mycket och gjorde lite för mycket "måste" saker. Dessutom håller jag på att bli sjuk. Vilket är fruktansvärt jobbigt! Jag vill inte..
Idag ska jag & Frida på affärplansseminarium. Spännande! Sen ska jag träffa Ida. Hon ska göra någon spännande "interjuv" med mig. Vi får se hur det blir!
Jag återkommer när allt funkar!
Love

lång helg

Lång helg. Underbart! Hela dagen har jag gått runt & tänkt att det är Fredag. Min kropp är rätt trött just nu. Den behöver få vila lite. Dock vet jag inte hur mycket det kommer att bli av just den biten.

Jag tänker inte klaga överhuvdtaget, men det vore skönt om människor verkligen förstod hur mycket det krävs av en som människa när man bor själv, jobbar och går i skolan samtidigt. Dessutom ska man försöka ha en fritid. Jag skulle kunna välja att göra mindre saker på den lilla fritiden jag har. Men jag gör sånna saker som jag mår bra av och saker jag får den där extra energi som gör att jag hela tiden orkar. Om jag inte skulle göra sakerna jag gör så skulle jag förmodligen tröttna och tycka saker var jobbigt. Det är så mycket saker jag vill göra. Saker jag är rädd för att missa och saker jag är rädd att jag aldrig får göra om. Jag vet inte riktigt vad det är.

Man får välja vad man tycker är viktigast. Förr i tiden hade jag extrem prestationsångest i skolan. Den finns fortfarande kvar, men den har minskat. Jag känner inte att jag behöver ha MVG i alla ämnen för att känna att jag gjort bra ifrån mig. Jag accepterar att jag inte alltid kan vara bäst och att det tar längre tid för mig att lära mig. Det viktigaste för mig är att jag gjort mitt bästa och att jag mår bra. Jag skulle aldrig vilja byta bort mitt liv mot någons annans, för jag är tacksam för det jag har. Jag älskar att bo ensam och ha friheten till att göra vad jag vill.

söndag

Den här helgen med skillnad från förra har jag fått sova. Jag vet inte vart denna dumma idén att vara uppe 36 h i sträck kom ifrån.. Dummaste jag kunde göra! Hela veckan har jag vart trött och seg. Men nu är jag utvilad. Idag ska jag tvätta & plugga. Nästa vecka är jag ledig Torsdag&Fredag. Det ska bli riktigt skönt.

På Tisdag ska jag åka till Storvik och marknadsföra skolan, det ska bli mycket roligt & spännande!
Fredag blir det en tripp till Stockholm. Kontrakt för flak till studenten ska skrivas på.

Nu ska jag tvätta!

Vi hörs sen..

donken is the shit

Vad dålig jag är på att uppdatera. Men denna gång beror det på att mitt internet har dummat sig dom senaste dagarna.

Jag ska snart åka till jobbet och jobba några timmar. Jag hoppas att jag orkar jobba över lite grann, om inte min rygg strejkar. Jag tror jag kommit tillbaka till min jobbenergi. Hoppas det iallafall!

Hoppas alla får en bra dag!

idol23 Oktober, 6 November & 23 November

Då kör vi!
Idol 2009tråkiga jävla religonskunskap

Religonskunskap.. Jag vet vad jag ska säga om det ämnet! Nytt för den här terminen, och jag är redan trött. Det blir inte bättre när man har en lärare som är så tråkig att man nästan somnar.. BLÄÄ! Jag har försökt, gjort mitt bästa och pluggat 34 ord/begrepp om judendomen. Jag har lärt mig lite, men inte så mycket som jag borde trots att jag suttit länge.. Det är fan illa! Fan, vad ska man med religonskunskap till? Jag tänkte inte bli någon religonsspecialist..  Nej, nu ska inte jag klaga mer. Jag ska dricka lite mer kaffe och ta de lungt en stund. Sedan ska jag ta mina älskade böcker och lägga mig i sängen och forsätta plugga..

Nu till en roligare sak, studentflak är BOKAT! Riktigt skönt.. Jag är så taggad! Jag och Sandra ska åka till Stockholm nästa Fredag och skriva kontrakt.

de går bra nu

jag är glad, glad, glad!! jag mår så jävla bra.. kompis, de går bra nu!

så det kan gå


Så här kan de gå om man lämnar mig & Ida ensam.
Vi tycker om dig också, Oscar!

Pusspuss


spårat

Jag har vart vaken sen 7 igår morse förutom den nästan timmen jag sov i morse. Kvällen igår vart helt klart lyckad, trots de omständigheterna som blev. Natten & morgonen blev helt sjukt spårad! Är jag trött? Njaae, inte så farligt faktiskt. Ikväll blir det Sushi med Ida. Sen sticker vi till Stockholm!

hm killen gjorde min dag

Klockan är strax efter halv åtta och de är lördag. Jag har en hel del saker att stå i idag, så det är lika bra att man börjar tidigt. Snart kommer Ulf och hämtar mig. Sedan ska jag köra bil. tuuut tuut! Därefter väntar 5 timmar på donken. Sen åker jag hem till mina fina vänner som så befinner sig i min lägenhet. När jag väl har blivit snygg vilket jag hoppas på att bli så ska vi åka ner och äta middag på dragon palace. SUSHI! Klockan 9 har vi bokat på bord på de berömmda Framfickan. Jag tror det kommer bli en bra kulturnatt!

Igår fick jag en idé. Jag ville ha en kavaj!! Eller jag har velat haft det ett tag nu, men nu skulle jag ha en. Problemet var bara att jag slutade skolan halv 5 och började jobba 5. Men vet ni? Jag lyckades. Med lite spring i bena går allting. Killen i kassan gjorde min dag! Han var trevlig, gav mig min rabatt som jag fått från ett gamalt kort (som ej finns kvar). Dessutom fick jag 20% på kavajen. Vilket kap tänkte jag säga! Men det var bra. Det gjorde min dag.

Kvällens Outfit

Lackleggings
Blommigt volanglinne
Kavaj
HögklackatJag blir så frukantsvärt GLAD när människor ger mig positiv feedback.
Idag kom hon som är Marknadsansvarig fram till mig och gav mig en kram.
"Tack för att jag fick din adress - du är så stark!"
Om du läser detta;
TACK!! Det värmde verkligenvad är din grej?

- Malin, du såg burkarna när du var hemma och tvätta? - Ja, det gjorde jag. Tror du jag är blind? Det är klart jag såg burkarna. Det var inte en, utan flera stycken. Du kan inte längre förneka att du inte är alkoholist när du säger att du supit i 3 veckor. Det är inte min grej var ditt försvar. Men varför sitter du då & dricker om du nu påstår att de inte är din grej? Din ursäkt var att du inte kunde vara hemma för att telefonen ringde. Du fick samtal från någon du inte ville prata med. Vad är din grej egentligen? Det har gått 7 veckor.. Du hälsar på personalen som om dom vore dina närmaste. Du har noll tidsuppfattning. Du frågar t om vad det är för dag. Men det känns fortfarande jävligt bra. Jag satt där, utan att ens bli berörd av vad du sa. Jag kände bara hur bättre jag mådde. Jag tycker inte synd om dig, jag mår inte dåligt över dig men jag hoppas av hela mitt hjärta att du får ordentligt med hjälp. Det bästa vore om du fick flytta till ett behandlingshem. -Kan du inte flytta hem igen och ta hand om din gamla mamma? - Nej, jag tänker inte flytta hem och ta hand om dig. Jag tänker aldrig mer flytta hem och bli mamma åt dig igen. Aldrig mer! Jag lever mitt liv och det är så jävla bra.

tack fina du

Sara

fan malin, du är så jävla klok


brunett


farväl älskade du

Det är nog dags att avsluta vårt kapitel och stänga igen boken. Jag tror det är dags att vi tar farväl av varandra. Inte på låsas, inte för en månad utan på riktigt. Vi har snart kännt varandra i 2 år. För mig har det vart två år med alla känslor jag någonsin kan känna, tror jag. Det har vart fruktansvärt roligt, spännande och fint men samtidigt otroligt jobbigt och ibland väldigt intensivt och påfestrande. Jag har slutat för länge sen att räkna hur många gånger jag gråtit, hur många gånger jag vart arg på dig och likså hur många gånger jag tänkt hur mycket du betyder för mig och att allt kommer att bli bra.Allting började när jag precis hade börjat på gymnasiet. Jag och mina 2 kompisar satt på en lektion. Förmodligen var vi i våran egna lilla värd, vi var inte med på lektionen, inte fyiskt i alla fall. Jag vet inte hur eller vem, men någon hittade en hemsida iallafall. Det stod med stora bokstäver i stil med "Vill du biljettförsäjlare. Ansök nu!" Vi ansökte, och vi blev biljettförsäjlare. Jag minns så väl när dom här personerna var på väg till skolan, vi visste då inte visste vilka det var. Jag hade enbart prata med den här personen i telefonen. Det är väl ingen hemlighet att jag har en tendes till att göra bort mig vilket jag inte skäms för. Även denna gång lyckades jag. Personen i fråga delade ut all information som behövdes. Han kollade på mig och säger "Du behöver väl inte det här, du har ju redan mitt nummer" Jag svarar han med ett ja och springer sedan där ifrån. Blicken, en märklig jävla blick, men någonting fick mig att fastna när jag var på väg upp. Det är ett ögonblick som jag bärt med mig. Nej, jag kan faktiskt inte beskriva den. Det vart inte bara Skumparty i Uppsala. Jag och Moa stack till Örebro. En spårad bilresa hem som pricken över i:t. Några veckor senare befann jag mig i Växsjö. Jag frågar mig själv än idag, Hur gick det till? Men fan så kul jag hade. Jag levde som aldrig förr!

Efter att deras "turne" var slut forsätte jag och denna kille att ha kontakt med varandra. Och det är på den vägen vi kommit dit vi är idag. Jag kan inte riktigt sätta ord på innebörden och betydelsen av vår relation. Men det har vart mycket fina stunder som jag inte skulle tacka nej till att få uppleva igen. Det var så tryggt. Vi kunde kolla på varandra och förstå, utan att behöva säga något. Jag kommer nog aldrig förstå vad det är i dig som fått mig att lägga ner så mycket tid, energi och tålamod. Du bär på något speciellt.

Men den energin som du fått under den här tiden har nu tagit slut. Jag har ingen ork att kämpa längre. Jag vet inte ens vad jag kämpat för? Min största vilja var nog bara att få ha dig i mitt liv. Mer än så begär jag inte. Men våra konflikter och känslor har tagit över. Du är en person som betytt och kommer forsätta att betyda så frukansvärt mycket för mig. Du har gett mig så mycket! Jag är tacksam och glad att jag fick möjligheten att få träffa dig.

Nu stänger jag vår bok. Det förblir ett minne!
Farväl älskade du.


brunett

jag är numera brunett, bild kommer! :)

tack


"kul att fan äntligen träffa dig"


svaka

Jag har precis insett att den senaste veckan var en svaka. Det hände väldigt mycket saker som påverkade mig negativt. Jag hade dock blivit förvånad om dom hade gjort mig något positivt, i så fall vore något fel. Nu är svakan över förhoppningsvis och jag är fit for fight som man så fint säger.

Imorgon är det Måndag, ny vecka. Tyvärr missar jag även denna veckans sovmorgon. Jag har lite äreneden jag måste uträtta på morgonkvisten. Bara jag får mitt kaffe ska allt gå bra ändå.

Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova.

Love
/m

idag har jag vart duktig

Idag har jag hunnit haft kafferep med Sara, tränat, solat, ätit sushi & storstädat
Bra gjort Malin!


människor förändras

Jag blir så fruktansvärt besviken. Människor kommer och går, precis som dom vill utan någon hänsyn till den personen dom lämnat. Vissa bara försvinner utan att förklara varför. För mig är det så jävla fel bara. Jag vill inte att det ska vara så. Varför pratar vi inte med varandra?

Men livet går vidare, med eller utan smärta. Man träffar nya människor och allt känns ändå bra. Ibland kommer man till stunder man vill ringa den där personen och fråga varför. Varför är den stora frågan. Många gånger kommer man aldrig få svar på den frågan. Då är det bara att acceptera. Men är det lätt? Nej, ibland tar det inte en vecka, ibland tar det flera månader och ibland tar det till och med år.

Jag vet egentligen inte vad jag vill säga med det här inlägget. Jag har hunnit tänkt några gånger om den här kvällen. Men det är skönt, inte alls jobbigt. Jag sitter här med tända ljus och te och umgås med mig själv. Riktigt skönt och välbehövligt!

Love
/M

ledig

Vad skönt det var att sova ut. Jag är ledig HELA helgen. Hörde ni? HELA helgen. Jag kan inte minnas när jag senast hade en ledig helg. Igår träffade jag Ida. Vi fikade och hon köpte en Harry, en dator med andra ord. Jag är riktigt sugen på att köpa en likadann. Då blir dom tvillingar. Kvällen tillbringade jag med Frida. Vi var på bio och såg Beck. Riktigt bra film faktiskt!

Idag ska jag träffa några gamla klasskompisar sen 9an och ta en fika. Sen ska jag träffa Sara. Vi har nog en hel del att prata om.

Nu ska jag ta en dusch och försöka göra mig snygg.

Känslorna i kroppen är så blandade, jag måste få ut dom.

Love
/M

´

fan med stora bokstäver!

godnatt

Det är väldigt snart dags för mig att lägga mig i sängen för att få den sömn som just nu är mer än behövd. Ännu en intensiv dag har passerat. Skolan hela dagen och sedan var det jobb. En kille från UF var och hade en liten infoföreläsning om hur man startar ett UF företag. Fruktansvärt spännande! Jag är taggad på att göra det här, på riktigt. Hoppas Frida är lika taggad.

Ögonen är tunga och vill blunda, det kanske är lika bra att jag lyssnar på dom och går och lägger mig.

godnatt alla fina

Love
/m

fint

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön 
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer 
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat 
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Så finns du kvar
Här finns du kvar
Kom ihåg mig då

RSS 2.0