klar

Jag tror faktiskt att jag gjort min sista, sista, sista skoluppgift, FÖRALLTID!
Oj, vad läskigt det där lät, Jag har inte riktigt förstått att de inte alls är långt kvar.

I Onsdags hade vi studentskiva. Jag hade så jävla kul!
Jag släppte allt och var så lycklig.
All respons jag fick för mitt jobb betyder så himla mycket.
Ska lägga upp lite bilder sen.

By the way, från en sak till en annan.
När en kille säger "jag har inte tid med ett förhållande nu",
när han egentligen menar att han inte vill.
Allt handlar om viljan. När den där killen träffar "den rätt", då säger han inte samma sak.
Jag pratar utifrån erfaranhet. Jag kan inte säga att de gäller ALLA killar, men många.

bild

Bild från i Måndags.
JAG ÄLSKAR DIG!

kling&klang

Igår fick jag äntligen träffa min andra halva efter många dagar ifrån varandra. Jag har saknat henne! Vi satt vid ån ett bra tag. Uppsala är så fint på sommaren. Sen vart det BJ och skiva. Det var nice. Skönt att få komma ut igen och leva lite, det var ett tag sedan.
IMORGON HAR JAG STUDENTSKIVA!! TAGGA!

I gnarp!

Befinner mig just nu i Gnarp på ledautbildning. Kommer hem på Söndag. Jag är LYCKLIG! Min framtid är ljus.

BRA dag!

Nu var det ett antal dagar sedan som jag kände mig så lugn och avslappnad. Inga krav, jag har bara gjort saker som får mig att må bra.

20 i 8 i morse satte jag mig i bilen för att köra till Märsta och sen vidare till min praktikplats. Vi mellanlandade på bensinmacken. Jag tankade för första gången i mitt liv. Woho! Sedan hade jag ett möte med praktikchefen. JAG ÄR TAGGAD! Tog tunnelbanan in till T centralen och mötte upp tjejerna. Vi har vart i Stockholm hela dagen. Och jag har äntligen hittat både kläder och skor till både studenten och till studentskivan. Alla åkte hem medans jag och Frida stannade kvar ett tag. Vi tog en fika och shoppade lite mer. Sen tog vi tåget tillbaka till Uppsala. Väl framme SPRANG vi till Glitter. Sen skiljdes vi åt på varsit håll.

Det har vart en BRA dag. Fint väder & bra männsikor! Massa kärlek.

Nu ska jag försöka få lite ordning på min lägenhet. De är lika rörigt här som i mitt huvud.


umgås aldrig med folk som får dig att må dåligt

Nu ska jag försöka skriva ett pepp-inlägg istället för ett depp-inlägg. Efter att jag "bröt upp" med en kille för ett par månader sen fick jag verkligen bevisat, svart på vitt hur illa en människa kan göra en. Hur dåligt man kan må över någon. Och vad man kan göra för någon, som egentligen inte är värd det. Den här människan fick mig inte bara att må dåligt, de fanns stunder jag mådde jätte bra och var lycklig. Men de dåliga stunderna var tyvärr fler. Fast de var ju de bra stunderna jag minndes. Det var nog första gången jag verkligen bröt med en människa, och en av de få grejer jag faktiskt är stolt över att jag gjort. Det var absolut inte smärtfritt, men det har gett mig så otroligt mycket.

Människor som får dig att må dåligt är inte värd att ha just dig i sitt liv. De är inte värt att slösa tid och energi på människor som kastar skit på dig och tror att dom kan betee sig exakt som dom vill. Det finns en gräns. Och det är då man måste bryta. Det är apjobbigt. Men i längden tjänar man så otroligt mycket på det.

Sträck dig, se framåt och var stolt över dig själv. Ta ingen skit!

grillning på g!

Nu ska jag hem til Diana och grilla med massa fina människor.

Puss på det!


bra helg

Jag har haft en jätte mysig helg med fina människor trots de omständigheter som finns. De människor som finns i mitt liv är världens bästa. Tack för att ni finns! Ni är guld värda som orkar med mig och stöttar mig som ni gör.

 

RSS 2.0