världens bästa födelsadagshelg

Vilken helg jag haft!

Fredag

Jag gick i skolan som vanligt hela dagen. En lektion var inställd så Noa följde med mig och handlade till kvällen. Sedan åkte jag tillbaka till sista lektionen. Där satt vi runt ett bord nedsläkt med tända ljus och fikade. Rebecca höll ett jätte fint hyllningstal till mig. Jag fick tårar i ögonen. Efter skolan åkte jag hem. Där hade Ida släkt hela lägenhet och tänt ljus. Hon hade lagat mat och gjort en tårta. Hon satt helt tyst, det ända som hördes var "Happy birthday". Jag fick tårar i ögonen igen. Sedan åt vi mat och jag öppna paket. Sedan vart det tårta. Ida fick stå för stylingen. Hon lyckades bra! Abbe och Valle kom förbi. Jag fick ett litet paket, supergulligt! Vi tog bussen ner på stan. Där fick mer sällskap. Kalas vart det till slut! Det var en super härlig och trevlig kväll. Kvällen slutade i en taxi med abbe, valle, gustav och daniel hem till mig. Sen sov vi som grisar. Jag vill tacka speciellt dig Ida. Tack för allt du gjorde för mig. Du var verkligen mitt allt den kvällen, kock, bagare, stylist.. Jag älskar dig, det vet du! Och tack killar för ett grymt sällskap.

Lördag

Efter ungefär 4 timmars sömn gick vi upp. Killarna skulle åka och jobba och jag skulle hem till mig mamma för att bli firad av släkten. Jag mötte upp Frida, sedan åkte vi hem till mamma. Där var de paket, tårta och trevligt sällskap. Jag sitter med min kusin i knät när de ringer på dörren. Alla hade redan kommit så jag vart lite fundersam. Men där står Katja och Lisa. Det ända jag får ur mig, tror jag är "Hej, vad gör ni här?" med en förvånad min.. "Ta dina saker, så åker vi" Jag sa hejdå till mina gäster, jag tror dom var lite förvånade.. Sedan fick en ögonbindel, hörlurar med musik och hörselskydd. I hörlurarna spelades en låt jag tjatat på i en vecka om att få veta vad den heter. Sedan kör dom i väg med bilen. Jag fattar inte någonting om vart vi ska. När vi är framme leds jag ur bilen och får titta. Då är vi hemma hos Frida. Dom börja göra sig i ordning,så jag får väl göra samma sak tänkte jag. Sen var det dags att åka, på med ögonbindel igen. Då åker vi en buss. Jag lovar er, de var ganska svårt att gå på bussen utan att se något. Jag råkade ta i ens huvud när jag skulle gå av. Sedan går vi en bit. Vi stannar vi en bankomat där jag tar ut pengar. Sedan går vi vidare.. Ja, vi plingade på en dörr och det är Bella som öppnar. Jag blev jätte chokad! Där beställde vi mat. Vi spelade massor med roliga spel. Dom hade bakat en jätte fin tårta som hette Nisse. Den hade även en snopp på sig. Sen fick jag order om att de var dags att klä på sig ytterkläderna. Nu fick jag titta iallafall. Vi åkte buss ett tag. När vi var framme förstod jag vart vi var. Västerås! Vi gick en liten bit och sedan kom vi fram till en nattklubb som hette Pluto. Det var jätte fint och BÄST. Bra musik, skön stämmning och inga äckliga killar. Hela kvällen var grym! När kvällen var slut somnade jag gott hemma hos Frida.

Herregud vilken dag det blev! Ni grundlurade mig. Jag trodde att jag och Frida skulle äta kebab och gå ut på Kalas. Jag var helt inställd på att ni skulle gör något idag. Jag älskar överraskningar, och ni lyckades verkligen! Ni är fantastiska mina vänner. Massor med kärlek.

Jag har bara bilder från Fredagen eftersom jag inte får Lördagens bilder än.
Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. 


äntligen!

Tiden bara går&går, helt plötsligt blev jag 18. Men vad jag väntat. Det känns riktigt bra faktiskt. ÄNTLIGEN! Nu kan jag göra precis vad jag vill. Jag ser fram emot det här helgen hur mycket som helst. Det ska firas hela helgen. Jag ska ta en massa kort som jag kan spara&titta tillbaka på och minnas.


taggad

För att jag fyller 18 imorgon!! Jag är grymt taggad!!

jag tror det är dags att sova

Just nu känner jag att jag börjar spåra. Tur att det bara är Ida som behöver lida. Hon är van! Idag har jag hunnit med mycket och imorgon ska jag hinna med ännu mer. Och i helgen ännu mer. Jag är så taggad så jag knappt vet vad jag heter längre. Allt kommer bli så bra, hoppas&tror jag..

Puss och godnatt!


jag är så duktig!

Jag gjorde som jag sa, för första gången någonsin nästan. Jag körde bil och sedan åkte jag hem för att sova och nu har jag precis vaknat! Nu ska jag äta lite lunch sedan dra mig till skolan för att gå på sista lektionen. Sedan kommer min finaste Ida hit. Vi ska laga mat. Stekt ris och kyckliggryta, så jävla gott. Sedan ska vi nog plugga och mysa hela kvällen. Jag behöver nog lite glass. Jag är sugen på julmst/cola, men icke sa nicke.. inget socker har vi ju sagt.

Nu ska jag laga lite lunch.

Puss


aj!

Te, C-vitamin, värktabletter.. jag vet inte om de var en smart idée att sova på en madrass i ett kallt rum med bara en filt, för just nu har jag ont i huvudet och halsen. Och det är bara 4 dagar kvar till min 18års dag! Men det ska vi nog se till att bli friska till.. Därför funderar jag på att köra bil, åka hem och sova och sedan gå på sista lektion. Jag skulle gått på modevisning ikväll, men det får vi nog hoppa över. Helgen vart toppen! Allt som planerat, förutom att bilkörningen aldrig blev av. Och igår var jag på riskettan, ett steg närmare körkortet!

super bra!


jag gav upp för länge sen


Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår

Men det var för länge sen för att ens komma ihåg
Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen
Jag gav upp för länge sen
Du är kvar med samma folk, lever kvar i samma damm,
och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara,

torsdags mys

Redan torsdag! Jag har släkt ner hela lägenheten, fixat te och tänt en massa ljus. Super mysigt! Igår skrev jag nationella prov i Svenska B. Jag valde ämnet ensamhet. Det fick mig faktiskt att fundera väldigt mycket. Innan jag flyttade hemifrån så kunde jag inte vara hemma och "bara sitta", speciellt inte en helgdag. Jag var alltid på väg någonstans så jag glömde bort att stanna upp, i nuet. När jag väl var ensam vart jag istället jätte ledsen och nedstämd. Men sen flyttade jag och då insåg jag att jag måste lära mig att umgås med mig själv. Om man inte kan det tror jag inte att de i längden är något positivt. Jag tror att det en dag kan "slå tillbaka", och då blir det jätte jobbigt när man blir tvungen att vara ensam, vilket jag tror att man kommer behöva. Om man kan umgås med sig själv tror jag också att man klarar att ta sig igenom jobbiga situvationer/kriser lättare.


snart helg

Jag ser framemot helgen jätte mycket!

FREDAG

En vecka kvar till min 18års dag!Idol med Ida & Noa.Sen kanske det blir knasterkalas. Tjeeena fan Tjeeena fan!

LÖRDAGDagen börjar med lite jobb! 11-15


Sen ska jag köra lite bil! Bruuum BruuumSen blir det nog att träffa denna nissen. Eller jag SKA träffa henne. Annars
blir det för jobbigt, och jag kommer sakna henne lite för mycket.23:59 blir det bio med Noa & Nikolina.

SÖNDAGUF-marknad på Gränby med företaget. Kom dit och hälsa på.Riskettan med Frida. Ett steg närmare körkortet!
Som varje Söndag så ska jag träffa Ida. Det har blivit en tradition!


solstolskastning

Vi fick ett ryck igår kväll & kastade min älskade solstol som jag tänkt kasta i några månader. Men äntligen! Nu var det gjort. Den tog bara massa plats och jag vet att den inte alltid var till någon nytta till en viss Nisse, med all förståelse. Men vi har goda och fina minnen med den där stolen :)


bioPå lördag, mitt i natten med Noa & Nikolina!


kärlek


jag mår bra

Jag fick lite oroande funderingar om hur jag mådde så jag tänkte redogöra det nu. Jag mår jätte bra. Jag har tagit ett beslut som jag är otroligt nöjd över. Det får mig att vara stolt över mig själv & känna att jag för en gång skull gör något för mig själv.

Jag tror att jag börjar lära mig något jag aldrig någonsin kunnat. Att välja bort människor som gör betyder något men som beteer sig illa. Förut förlät jag alldeles för mycket saker. Det gjorde för ont, det var för svårt och jag såg aldrig att de var så illa som det var. Jag väntade hellre till att de hade gått så långt att jag själv vart sårad. Idag har jag bevisat för mig själv att jag klarar att ta beslut för min egen skull och för min egna psyiska hälsa, trots att de handlar om saker som betyder mycket och saker som är jobbiga. Jag vill inte leva ett liv tillsammans med människor som gör mig illa och får mig att må pyiskskt dåligt. Livet är värt mer än så. Du kan hitta människor som behandlar dig så mycket bättre.

Jag vill avsluta med att säga
2 VECKOR KVAR!! Sen jävlar..  

jag är fri som en fågel!

nu är det slut

aldrig mer! nu är det slut på riktigt.

grym start på veckan

Anledningen till varför jag inte skrivit på ett tag är för att det är så fruktansvärt mycket känslor inom mig just nu. Bra som dåliga. Jag vet inte vad som är vad och det känns olika varje dag. Det skulle spegla i det jag skrev, och det känns inte bra. Jag var på väg att ta ett stort beslut, men jag backade, inte helt, men en liten bit. Jag kände att jag var tvungen att tänka, prata och ge personen en chans. Men nu börjar jag tveka igen. Jag vet vad jag ska göra, jag måste bara göra det. Kanske lika bra att göra det direkt. Men jag måste ta reda på ett par saker först. 

Jag kan förövrigt säga att jag fick en grym start på veckan!Min andra halva & jag!


 

jag tror jag bestämt mig

jag vet att jag kan, vill & ska!

underbara måndag

jag ska aldrig mer sanningen till någon som saknar förmåga att förstå


känslor

Det finns så mycket känslor i min kropp just nu. För många för att jag ska kunna förstå vad jag känner. Jag mår inte dåligt, utan tvärtom, jag mår bra. Men jag har inte riktigt full kontroll. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Eller vad som är rätt eller fel.

 En människa man känner sig trygg med, en man kan skratta med, en människa man blir glad så fort man ser. Ja, jag blir så ledsen när just dessa människor beteer sig illa. Det finns många förklaringar till varför. Men det går inte att acceptera hur länge som helst. Ibland måste man bara släppa taget.

Samtidigt som jag inte alls vill stanna här, jag vill inte ha de såhär blir jag så ledsen för att jag måste släppa taget. Hjärtat och magen vill inte försvinna från det här, men jag vet interst inne att de kanske är det bästa trots allt.

 


stockholmNu åker jag till Stockholm för gå på musikalen Rasmus på luffen.


dagens ord

”Ge mig SINNESRO att acceptera det jag inte kan förändra,
MOD att förändra det jag kan & FÖRSTÅND att inse skillnaden”

i am a rockstarSo what!


jag vet inte längre

Det är Lördagskväll och jag sitter ensam i lägenheten. Ganska skönt måste jag säga. Idag har jag jobbat. Sedan åkte jag förbi mina småkusiner som fyllt år. Dom är så fina! Sedan åkte jag & handlade. Nu har jag lagat & ätit lite mat. Snart är alla recpeten till vår kokbok klara. UNDERBART!

En dag full av känslor, bra som dåliga. Det började på jobbet, där jag vart anklagad för att vara rasist. Jag gick ifrån jobbet gråtandes. Sedan kom andra känslor upp som tydligen låg väldigt nära om hjärtat. Jag försöker inte dölja eller försvinna från mina känslor, jag tror inte jag gjort det heller. Ibland är jag bara extra känslig. Mitt hopp är att kunna gå och lägga mig och känna de där lugnet. Kanske jag till och med kan vara glad.

dagens ord

Jag svär, du kan om du vill, världen kan bli din.
Rör på din fötter, stå aldrig still.
Inget är försent, va den du vill vara.

´

dagens ord.

Du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


min fina idol

 

 
On, off, on, off, on, off...
HAHA!
Han är min IDOL.
FRANKIEBOY


jag kan leva med det

Jag hatar mig själv att jag inte kan ta ett beslut. Varför är jag så rädd? Vissa dagar tänker jag inte speciellt mycket på framtiden, vad som kommer hända mellan oss utan lever i nuet. Jag älskar dom dagarna, dom är lätta och fina. Det känns så bra då. Men vissa dagar har jag mina "känslodagar", som jag kallar dom. Då börjar jag tänka & analysera mig själv och han. Då dyker ofta negativa tankar upp. Dom är jobbiga. Magen knyter sig, och jag är nära till tårar. Jag försöker hela tiden jämföra med förut, för att få en konstrast och för att se att jag utvecklats och blivit starkare. Det har jag absolut gjort. Om det hade vart förut hade jag suttit och stor bölat, teratt personen i fråga & haft PANIK. På något sätt kan jag leva med mig känslor, jag kan hantera dom, trots att dom är jobbiga.


en lång tisdag

I natt blev det en timmes sömn, skoldag till 5 och sen en lång kväll med Svenska C plugg. Tur så har jag mina underbara klasskompisar&i kväll kommer min fina Ida till mig. Jag tycker om att jag hela tiden framstår som ett pucko i våra koversationer, vilket jag är i bland också.
Från Ida´s blogg!
Haha min sötaste malin!! Hon satt och kämpade med sin jäkla religionsuppgift igårkväll medan jag lagade mat, så glömmer nöten att skicka in den innan hon åkte till sthlm nu.

(ringer 2ggr)
(sms)- KAN DU SVARA, DET ÄR VIKTIGT!! 
(sms)- OJ, va i köket, ring igen
(ringer)
- IDA, KAN DU LOGGA IN PÅ MIN MAIL OCH SKICKA IN MIN RELIGIONSUPPGIFT!! Gå in på GUC's hemsida och leta efter en lärare och ta hans mail, han heter..eeh..han heter....VAFAN HETER HAN??
- Vet du inte vad din lärare heter?!!
- joo han heter, vafaaaaan leta efter nåt gammalt, typiskt gubblärare...
- hmm.. eeh.. Lars-Göran? Nils-Göran? Åke? Torsten?
- jaaaaaa, too..TO..too.. aaaaah... TOOo....TOMMY!!!
- ........

hemma

Nu har jag kommit hem ifrån Umeå. Vi har haft återträff med barnen från lägret i sommar. Jag har lärt mig fuktansvärt mycket&växt ännu mer som människa. Kom hem halv fem i natt så jag har sovit ett par timmar nu. Hela dagen ska jag ägna mig åt att skriva om Jesus. Lagom lockande! 

Love 

RSS 2.0