en mysig onsdag

Vilken härlig dag jag hade igår! Det känns som om jag säger det var & varann dag. Igår var jag uppe med tuppen, iallafall för att vara lov. Jag var ute och körde brum brum bil. Jag fick en tutning på mig, det var den första sen jag började övningsköra. Sen tvättade jag för fulla muggar, upp och ner för trapporna. Dom är rätt många så jag får mig lite motion. Sedan kom Frida hit. Jag tvättade klart och sedan gick vi till Gränby. Där åt vi mat & shoppade. Jag skulle "bara" köpa en jacka, men det vart en tröja också (den på bilden i inlägget nedanför). Jag har även införskaffat mig nya stövlar (bilden nedanför). Jag är super nöjd med mina inköp! Ibland måste man unna sig själv.. Sen promenerade vi hemåt. Vi tände ljus & drack te. Super mysigt!
nytt i garderoben

jag älskar kloka människor

I dag hände något med mig & mina känslor. Jag vet inte egentligen inte varför jag vart ledsen, om de nu var ledsen jag vart. Min kropp höll nog bara med om känslorna som min kurator pratade hon. Hon känner mig utan och innan känns det som. Jag beundrar henne otroligt mycket! Även om hon "bara" är min kuratorn, så är hon så mycket mer för mig. Hon är min förebild! Hon kan sitta där, utan att jag sagt speciellt mycket, genom att bara titta på mitt kroppspråk och berätta om känslor hon tror att jag känner, och hon har alltid rätt. Varje gång jag åker därifrån har jag något att fundera över. Jag suger verkligen åt mig allt, för hon säger alltid rätt saker.


jag är så nöjd

Jag är så positivt överraskad! Nu förtiden måste jag stanna upp för att tänka en stund över hur jag reagerar. Jag fattar inte att livet är så enkelt. Lugnet och tryggheten som finns inom mig har jag aldrig tidigare kännt. Jag reagerar aldrig som jag gjorde förut. Hela min värld kunde rasa för en liten sak, medans idag kan just den lilla saken inte göra mig någonting alls. Varje gång något händer tänker jag på allt positivt och bra jag har i mitt liv. För mig är det så betydelsefullt, det tar oftast över det negativa. Jag tänker i stort sett varje dag på hur lyckligt lottad jag är över att få ha ett sånt bra liv som jag har idag. Inget eller ingen kommer någonsin kunna ta det här ifrån mig. Det är viktigt att acceptera att man har dåliga dagar, att man får vara ledsen. Om man accepterar det, blir de inte heller lika jobbigt.

Imorgon ska jag åka med Ida till IKEA för att köpa lite nödvändiga saker till hemmet. Jag tror det kommer bli en riktigt mysig dag.

Nu ska jag sova som en gris! inget kan gå fel 
om vi tror på varann
så va inte rädd, att leva här


grymt


 


jag kan inte skilja på

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Idol

Idol idag!
Nu kör vi

jag känner mig ganska snygg

Jag håller på att testa en ny sak i förhoppning att min hud ska få en förbättring.


tro, hopp och kärlek

ÄNTLIGEN! Nu är jag mer eller mindre klar med min historia uppgift som jag aldrig trodde att jag skulle klara. Men jag gjorde det. Klockan är bara tio. Eftersom jag börjar fem i halv ett imorgon inebär det att jag kan vara upp en stund till utan att de gör något.

Jag mår så bra. Allting känns så lätt. Jag är inte ett dugg stressad, trots att jag har tusentals saker att göra. Jag har verkligen lärt mig att hantera min stress. Det har tagit lång tid och det har verkligen vart jobbigt, men nu när jag äntligen vet hur man gör så var de värt allt slit. Förut hade jag panikångest var och varann dag. Ett tag fick jag som älskar människor svårt att hantera för stora folkmassor. Idag känner jag inte av det överhuvdtaget. Jag kunde nog aldrig för ett år sedan ana att jag en dag skulle få må så bra som jag gör. Ibland känner jag faktiskt inte igen mig själv (på ett positivt sätt). Jag reagerar inte på samma sätt och jag hanterar situvationer som är jobbiga på ett helt annat sätt. Allting är så mycket lättare.

Du bestämmer över ditt eget liv och ingen har någonsin rätt att ta det ifrån dig.

ibland är jag lite inkompetent..Malin: vart ligger portugal?
Ida: europa?
Malin: ja men alltså vilket land? .... eller är det ett land?

INKOMPETENT MALIN , haha ♥ / Ida

precis som du brukar

Din hand tätt emot mig
Din hand vid min kind
Dina läppar nära mina
Jag vill att du tittar på mig
precis som du brukar
Jag vill att du berättar
det du tänker
och känner

Jag vill att du ska se min besvikelse
och förstå
Jag vill att du vågar
att du hoppas
och att du tror på dig själv


det gör ont i mig när det gör ont i dig

Ida, min älskade vän. Det gör ont i mig när det gör ont i dig. Jag kan verkligen känna dina känslor, dom känns i mig. Jag kan se på dig, titta i dina ögon och känna just det där. Det sista jag vill är att du ska må sådär.

Jag är stolt över dig! Du är så fin, stark och bra. Glöm aldrig att man får vara ledsen. Jobbigt är bara förnamnet, men man behöver inte skämmas för det. Känslor är känslor, dom kan man ej rå för. Jag beundrar dig något enormt. Att du kom hit idag kändes så bra, att vi gjorde något tillsammans.

För dig kommer jag alltid finnas, dag som natt, alltid. Vad som än händer, hur många människor vi än träffar så kommer jag alltid älska dig. Låt mig föralltid ha dig vid min sida.

"Du är aldrig ensam"

JAG ÄLSKAR DIG!


mysig söndag

Vilken mysig söndag jag har haft!
Det började med en promenad ner till stan för att ta bussen till Frida. Där gjorde vi klart vår affärsplan, äntligen! Vi åt hembakade bullar och drack te. Mysigt! Sedan åkte jag hem till Uppsala igen. Jag gick till Ida för att hämta upp henne för att sedan gå hem till mig. Där slog vi till med stort. Jag röjde som tusan, dammsög och torkade golven. Ida lagade en underbart god middag. Tack! Hela kvällen har vi suttit och druckit kaffe & te, kollat på ensam mamma söker, wallander och pratat.


lev i nuet

Lev i nuet, inte imorgon. Jag gör tyvärr det just nu, jag är alltid rädd för morgondagen. Ska han höra av sig? Kommer jag bli ledsen? Kommer jag någonsin få träffa han igen? Var det här sista gången? Men samtidigt har jag det där lugnet i mig. Hela min kropp, speciellt min magkänsla är så lugn. Det känns bra. Men det är en sak jag måste ta tag i, och jag vet så väl vad det är. Jag måste bara ta mig i kragen och våga.. Rädslan för svaret jag kan få är enorm.

dagens

Här kommer Fridas sova tidigt skola ;

1 Borsta tanderna, tvätta bort sminket och byt om

2 leta fram en film som du sett tidigare som inte är för spännande men ändp bra

3 starta filmen och sätt på ganska lågt ljud och sleeptimer i 1timme och 15 minuter

4 krypner i sängen och lägg täcket över ena örat

sen sover man som en stock :D:D


citerar


"Livet blir vad man gör det till så nu får jag skärpa mig!"

jag säger som Ida!

känslor

Är jag feg och inte känner efter? Eller har jag bara blivit starkare i mig själv? Jag vet inte.. Jag känner mig så lugn och trygg, samtidigt som jag känner mig så rädd. Det är så mycket jag vill berätta och fråga, fast samtidigt vet jag inte vad det är. Orden fastnar i halsen och det ända man får fram är en tystnad. Och vad är det jag är rädd för? Förmodligen att höra svaret, och jag har absolut ingen aning om vilket svar jag kan få. Det kan verkligen vara vilket som helst. Senast idag sa jag till en nära vän "det är bara att köra, du vet vad du ska säga". Men nu sitter jag här själv, och jag vet inte vad jag ska säga. Känslor och människor kan verkligen få en ur balans..

från idol


"Om det här är min dröm, vakna inte mig"

HAHA

idol

Idol var grymt!


vi i ett nötskal

"MALIN, när ska vi boka biljetter till Melissa Horn?"
"Va? ska vi på meditation?"
hahahahaha, jag ramlade in i en klädställning och folk på MQ kollade sneare än sneast. Sen "vidare till Telenor" för vi har tre mobiler och tele2 PÅ ALLA, FRANKIEBOOOY AHA AHA AHAAA! Och varför har 3 killen en rosa slips? "Hon undrar varför du har en rosa slips!" "maaalin.....", "Vad gör ni på stan då tjejer? Vill ni komma hem till mig ikväll och dricka lite vin senare?", "Vänta, känner ni två varandra?" "TA MITT NUMMER"
Tagen från Ida´s blogg!

alltidTACK!

Du gjorde min dag
Love


tomt

Ska jag, eller ska jag inte?

stockholm

Nu är jag faktiskt sjuk, på riktigt. Så idag hoppade jag över skolan. Igår åkte jag till Stockholm. Jag är så dålig, hade lovat Frida att inte åka men jag kunde verkligen inte låta bli. I morse låg jag kvar i sängen medans A åkte till jobbet. Några timmar senare, vid halv tolv ungefär gick jag upp. Då möter jag A´s mamma, hon står där med ett stort lendee. Hon ville verkligen att jag skulle äta något. Så hon fixade te och sånt. Sen gick jag till bussen. Då kommer hon utspringandes med en chokladkaka "Den här måste du ha också". Vilket underbart sätt att vakna på!

Nu sitter jag på tåget på väg till Enköping. Jag och Frida ska på möte med vår rådgivare till vårat UF företag. Spännande! Sen ska jag hem till Uppsala och plugga tills mitt huvud sprängs med Emelia.

Hoppas alla får en jätte fin dag!

söndag

Nej, jag håller på att bli sjuk, på riktigt :( Idag ska jag hem till Frida och hålla på med vårt UF företag. Sedan ska jag gå på bio! Just nu sitter jag med mitt morgonkaffe. Det är så skönt att bara få sitta och ta det lungt på morgonen.

Idag tänkte jag ta en promenad ner till stan. Det behövs. Röra på kroppen & rensa tankarna lite. Jag behöver komma på hur jag ska hantera mina känslor då dom blir så extrema. När jag gråter så tar det liksom aldrig slut. Ibland är det skönt att gråta, bara låta tårarna rinna. Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket känslor inom mig. Jag har lätt att få känslor, sen är dom alltid olika starka. Jag släpper ofta in människor, ganska mycket. Det är väl anledningen till att jag kan bli så ledsen, utan att egentligen känna personen speciellt bra. Jag tillåter mina känslor att komma, jag stänger inte av dom och det gör väl att det är lättare att känna någonting.We can't deny this any longer
Day by day it's getting stronger.
I want it, you want it

superman

TACK!
Det här gjorde min kväll..


trött

jag är trött, jag vill sova, typ NU.
men icke.. Skola till halv 5.
Sen jobba, som tur är så är det bara till 9.

lite humor såhär på en fredag

http://www.manligsarbarhet.se/viewer.php?id=439071dcc819bf9098ae01c30c3018114ba0feef
klicka på länken!

RSS 2.0