underbara grillkväll

Grillkvällen var underbar. Vädret var verkligen hur bra som helst. Eftersom jag inte har införskaffat mig några utemöbler fick vi vara kreativa. Det är ju det vi är bra på sägs det. Vi tog mitt köksbord och mina stolar och bar ut. Sedan var det bara sätta igång att grilla! Sedan kom det lite mer folk. Vi satt ute och drack, lyssna på underbar musik och njöt av livet. Jag kännde verkligen hur jag släppte loss lite. Vilket var underbart. Vanligtvis är det jag som börja dricka sist och blir minst påverkad. Kvällen var verkligen lyckad. Det gör vi om mina älskade vänner!

Bilder kommer inom kort!


spååååårat!

Först var planen att vi skulle åka till Köping.. men kom vi så långt? Nej! Det blir ju så när man är för gamal, host! hahah. Vi kom till Fyris Park i stället. Jag har ju jobbat lite för dom som hade festen så vi hängde lite. Det var skit kul och dricka red bull och kolla på när småbarnen dansade. Det kröp ju lite benen så vi var ju tvungna att dra några moves.. Vi rockade! Bussresan hem var spårad.. men jag kom i allafall hem hel och ren!

Tack för en bra dag Ida
du är bra

Snart ska jag sätta på mig min uniform och sedan åka till jobbet. Äta en fet hamburgare och lite pommes. Lätt att jag ska! Och dricka en massa kaffe. Underbart! Ikväll blir det lite grillmys hemma hos mig.

Enjoy!

en vecka kvar

Jag förstår inte. 1 vecka kvar till sommarlov? Kan det vara möjligt? Ja, tydligen! Och jag behöver inte åka tillbaka till skolan och göra några rest uppgifter.. FAN VAD JAG ÄR BRA! Idag kommer det att vara en massa betygsprat och lite fika, spännande. Jag har klarat mig igenom så många ämnen jag aldrig trodde att jag skulle klara.

Nej nu väntar snart skolan..
Efter skolan ska jag köra bil en låååååång bit!


självförtroende


Yes! Jag klarade talet.. Jag är stolt över mig själv.
Nu är det bara 2 uppgifter kvar sen JÄVLAR!

SOMMARLOV!



bra dag

Haha, tipset i mitt förra inlägg var kanske inte så smart.. Iallfall inte sent på kvällen! Jag kunde verkligen inte sova igår. Så ja, jag har väl sovit en sådär 4 timmar. Jag är fortfarande pigg så det gör ingenting egentligen.

Nu har jag precis gjort mig i ordning och sedan diskat undan lite. Jag ska snart åka ner på stan och sedan uträtta ett par ärenden. Och sedan träffa Jens för att jobba lite granna. Eftermiddagen består av ett arbetspass på donken. Solen skiner, ja jag tror det här kan bli en riktigt bra dag..

Hoppas allt får en jätte bra dag!

här finns det ingen trötthet

Om du någon gång vill vara pigg så kan jag ge lite tips. Till en början kan man dricka 4 koppar kaffe och sedan börja dricka lite cola. Inte nog med det så ska man lyssna på 107.5. Jag lovar dig att du inte är trött efter det. Det funkade på mig iallafall - dock sov jag i 4 timmar innan jag började med det.

Det är Måndag i morgon vilket inbär en helt ny vecka. Jag är också ledig, vilket är ganska skönt. Men som vanligt så har jag ändå dagen fullplanerad. Vi får se om jag hinner med allt? Jag hoppas det! Klockan ringer rätt så skaplig tid imorgon. Då kanske det är dags att krypa ner i sängen snart.

Jag funderar på om jag ska köpa en ny tv..



 

världens bästa frida

Varje gång jag åker hem till Frida välkommnas jag av en otroligt glad mamma och hund som kommer springandes för att hälsa. Det är så himla skönt! Man känner en otrolig trygghet hemma hos henne. Jag älskar att vara där även fast jag har lite smått fobi för landet. När jag är där ute så glömmer jag bort att jag är på landet.

Jag insåg idag att jag 6 dagar kvar av mitt andra år på gymnasiet. Hur underbart är inte det? Det känns väldigt konstigt. Tvåan har vart väldigt jobbig och jag förstår inte riktigt hur jag överlevt det där? Jag har inte ett ända IG. Jag har rätt bra betyg, betyg som jag känner att jag kan vara nöjd över. Jag har förstått att skolan är inte allt i livet. Man missar så himla mycket om man bara koncentrera sig att få MVG i alla ämnen. Vi måste acceptera att alla är olika och man lär sig olika snabbt och på olika sätt.

Det har vart riktigt skönt med lång ledighet. BJ i Torsdags med underbara människor. Fredag var en seg dag! Men man mår som man förtjänar. Lördag och söndag tillbringade jag med Frida.

Nu börjar en ny vecka.. Det gäller att hålla ut in i de sista innan sommarlovet kommer!!

Två stora uppgifter - sen jävlar!!

frida, min vän!

Kvällen ska jag spendera med min fina vän Frida!
Vi ska tjocka oss tills vi inte kan gå..
kärlek till dig



man kämpar för en plats som passar både här och där

om det är såhär du vill ha det så visst

tack tjejer

- storstädning
- hämta lisa & rebecca
- fika och inhandling
- middag, fix & tagga!
- förkrök
- BJ
- Max

Tack för en fantastisk dag & kväll tjejer!




candy



Vill du bli biljettförsäjlare?

Malia; [email protected]

www.luxevent.se


lite bättre

Gårdagen vart grymt bra till slut. Allt blev lite lättare när jag lämnade in dom där uppgifterna som jag hade gjort med en stor pöl av tårar. Men jag klarade det. Möjligen att det inte var det bästa jag gjort. Men jag kan inte rita, vad gör det? Jag kommer aldrig bli en konstnär.. Jag är förhoppningsvis bra på något annat..

Jag måste erkänna att jag är rätt grym. Efter skolan i går träffade jag en kille som heter Jens. Han jobbar med luxevent - candy! Jag har fått ett jobb.. Jag ska jobba med event lite granna framöver. Det är exakt det jag vill göra! Jag älskart!

TACK Johanna & Ida!

 Kärlek till er

jag behöver inte må bra, eller hur?

Jag mår inte bra just, nej det gör jag inte. men jag behöver inte det, eller hur? Och det kommer bli bättre, jag lovar. Mitt jävla pass måste fått fötter och gått. Jag skulle behöva det mer än någonsin. Jag vill ju faktiskt åka till tallin. Sen har jag en mamma som inte har lust att sammarbeta, för fem öre. Det ända hon gör är att skrika på mig om att hon inte har tid att leta. Är det såhär en mamma ska vara? Det hjälper inte att man drömmar mardrömmar om människan heller. Idag ska jag lämna in två bilduppgifter och en kreativmotivering. Jag har gjort dom trots att jag satt i går kväll när jag kom och grina för att jag hade sådan panik. Sedan måste jag boka en tvättid, hur jobbigt är det? Inte alls jobbigt, men tydligen för jobbigt för att jag ska orka göra det. Och varför försöker du förneka dina känslor? Nej jag orkar inte rabbla mer nu, jag skulle kunna skriva flera A4 om allt jag har att göra och om hur jobbigt det är.. Men i stället så tänker jag ta mitt pick och pack för att åka till skolan och försöka vara lite duktig..

I eftermiddag väntar det en mycket spännande grej! Det kommer nog förgylla mig dag..

Ta vara på livet, ni lever bara en gång!
Tänk på vad människorna i din omgivning betyder för dig..

If you

If you wait for me and say you'll hold a place for me in your heart

det kommer när man minst anar

Här sitter jag på mitt vardagsrumsgolv med filtar omlindat runt kroppen. Denna lugna musiken som kommer ut ur högtalarna göra mig avslappnad. Idag har jag inte gjort något annat än att jobba. Kvällen blev lugn. Jag har badat, gjort hårinpackning, smörjt in mig och målat tånaglarna. Underbart!

Jag känner verkligen att en kväll som denna skulle jag behövt någon. Jag har igentligen inte mycket att anpassa mig till här i livet så därför gör jag en massa måsten. För mig gör det inget om jag jobbar över några timmar, eller om jag åker tidigare till skolan för att plugga, eller om jag hoppar över en måltid. Det spelar ingen roll när jag kommer hem - för det finns ändå ingen som väntar på mig här hemma. Jag vill träffa en seriös och bra kille som verkligen kan ge mig det där, en kille som jag kan få ge det jag vill.. Fast man brukar ju säga att det kommer när man minst anar? Eller hur?




så mycket man kan göra, borde och vill
men mitt i allt ska man räcka till


såhär kommer jag se ut i sommar



Sommar, sommar, sommar!

jag vet

jag vet vad som måste göras - ändå sitter jag kvar här!

filmjölk, bananer och nötter

Filmjölk, bananer och nötter och en kopp kaffe. Vilken underbar start på morgonen! Jag känner mig väldigt duktig som gick upp och tvättade klockan 6 i morse. Jag ska snart göra mig i ordning för att sedan dra mig till gymmet. Jag får nog ställa in mig på ett helvete! Johan vet ju hur man gör. Träningsvärken kommer vara morgondagens grej.

Hoppas alla får en bra dag!

skit saker

Jävla skit rygg! Den orkade inte.. Till slut satt jag där på golvet och grät av smärta. Sen åkte jag hem och sov i ett antal timmar. Jag vaknar upp av en madröm och kollar på klockan. Den är kvar över åtta. Jag studsar upp och går till affären. Sen har jag suttit här och försökt kollat i matteboken. Nationella provet som är på Tisdag skrämmer mig en aning. Jag hoppas på det bästa.

Imorgon är jag ledig från skolan vilket är hur skönt som helst.
Men dagen blir inte sysslolös.

06-09 Tvätta
10-12 Träna
12-16 Ulf
16-20 Jobba

Snart ska jag försöka sova, så att jag orkar genomföra morgondagen.

´

"Liten i orden men stor på jorden"

TACK!


ny energi

Jag är otroligt gladare nu än vad jag vart dom senaste dagarna. Jobbet gick bra, riktigt skönt att jag fick gå hem efter två timmar. Sedan kom Frida, Katja och Noa. Vi gick på stan och hade det grymt mysigt. Jag köpte en tunika och en bikini. Riktigt nöjd! Precis när jag var på väg hem får jag ett sms av Ida. Hon hade en idé och det räddade kvällen riktigt mycket. Dock sprack planen ganska mycket men vi löste det ändå. Vi avslutade allt på ett jätte mysigt café. Guld värt!

Jag hoppas innerligt att den här energin håller i sig!

alla jävla måsten

badrumslampan har gått sönder - igen! jag har ingen tv som funkar, det ser förjävligt ut hemma, jag måste plugga matte, jag måste jobba, jag måste tvätta klockan 6 på måndagmorgon, jag måste ringa tele2, jag måste boka biljetter, Ja, listan kan blir flera meter lång. Jag är rätt trött på alla måsten. Nu ska jag åka ner på stan och tröstshoppa! Jag hoppas jag får träffa Katja och Noa i eftermiddag så jag får lite energi..

en dag

ta mig till det där, det där alldeles speciella.. du vet vad jag menar!

flera miljoner mil bort

Tillbaka till verkligheten och till vardagen. Vilken fantastisk helg jag har haft!

Valborg var riktigt lyckat. En heldag i stadsparken med grymt trevligt sällskap. Sedan anlände jag till jobbet för att tillbringa några timmar där. Det var riktigt segt! Bråk uppstod och allt känndes rätt jobbigt. Efteråt hade jag och Sara röj i omklädningsrummet. Undra varför min chef kollade på mig så konstigt som han gjorde. Sen var det party som gällde. Jag mötte mina fina flickor och vi  gick till People. Jag måste erkänna att det var rätt bra drag där. Jag och Katja åkte hem tillsammans och sov efter en jobbig bussresa med jobbiga människor.

Efter 5 timmars sömn var jag uppe och hoppade igen. Jag begav mig till Stockholm. Människorna var helt underbara och riktigt trevliga! Sedan åkte vi ut till Barnens Ö. Jag vet inte vad för ord jag ska använda för att kunna beskriva miljön. Det känndes som om jag var miljontals mil hemifrån. Det känndes som om allt tungt bara flög ut ur min kropp. Ni kanske förstår vad jag menar? Helgen har vart riktigt händelserik. Nu ser jag bara fram emot sommar då jag ska möta dom här barnen som jag förhoppningsvis ska kunna ge hopp om livet.

I dag är jag ledig. Trots det var jag upp med tuppen - nästan. Min snälla kontaktperson Ylva hade bokat ett instuktionspass med killen på gymmet. Jag var rätt nervös måste jag erkänna. Men det gick hur bra som helst! Han är otroligt duktig och vet hur man ska göra. Det känndes verkligen i kroppen efteråt - benen skakade. Det kanske är mitt självförtroende som är sämre än min styrka.. för jag var tydligen inte så svag, enligt Johan!

Vi får se vad denna regniga dagen har att erbjuda!


RSS 2.0