tack!

Tack Celicia för en super fin blogg design. Äntligen! Jag är super nöjd.
PUSS


milkshake björn

När jag är på väg till busshållsplatsen så möter jag en kille som brukar vara på Mc Donalds.
"Där är ju du! Har du kollat upp leverantören till milkshaken än?"
"Nej, tyvärr!"
Sen står vi och pratar lite. Sen säger han
"Kan jag inte få ditt nr?"
"Ja visst"
"Okej. Jag ringer dig en signal!"
"Gör så. Men vad ska jag döpa dig till?"
"Snälla, jag vill inte blir förknippad med Mc Donalds. Men du kan döpa mig till milkshake björn"

åh!

"Hej! Tänkte bara säga att du har gjort as bra jobb med hela student grejen! Du är guld värd!!"

TACK!

det är bara att köra

Vilken dag de har vart! Jag har hunnit vart i skolan. Hälsade på lite och fixade med studeten. Jag klippte 39 band och skrev ut 100 biljetter. Sen åt jag en sushilunch med ida. Efter lunchen åkte jag till Gränby arbetsinterjuv nr2. JAG SKA HA JOBBET! Jag gjorde flera flugor i en smäll och passade på betala studentflaket. Tog bussen ner till stan och tog en sväng förbi BJ och hämtade våra biljetter till studentskivan. Jag avslutade dagen på stan med en lite shoppingrunda.

  
 

Dagens shopping
Skor
Blommig tröja
Svarta balla leggings

  


rakt in i hjärtatDet var länge sedan jag såg en film som berörde så mycket.
Remember Me.


vad var de som hände?

När jag inte bodde hemma hos dig utan hos en annan familj så ringde du varje dag, flera gånger om dagen. Idag, när jag bor ensam ringer du aldrig. Vilket är väldigt skönt. Men sen när man ringer och frågar om saker som man räknar med att du ska bry dig om, t ex studenten. Då skyller du på att du inte haft tid, att du jobbat så mycket. Vad har hänt egentligen? Du har blivit ännu mer självcentrerad och egoist. Jag är så glad att jag har min älskade morbror.


trött är bara förnamnet

Jag är död! Jag har jobbat och vart ut både fredag och lördag. Nu har jag nästan packat klart hela lägenheten. Och jobbat lite med studenten. Vafan kommer min energi ifrån? Min kropp skriker efter att få sova, men de är något som forsätter att driva min kropp.

Imorgon börjar en ny vecka.

Måndag: Praktik, Flytta
Tisdag: Praktik, Ehlin&Ulrika
Onsdag: Praktik
Torsdag: Praktik, arbetsinterjuv
Fredag: Prakik

Okej, det här vart inte intressant för fem öre. Men nu måste jag sova innan jag somnar sittandes!

PUSS

yes!

Jag tog mig i kragen och gick en långpromenad idag igen. Bra Malin!

det ska bli mitt hem

Om en vecka så flyttar jag igen. Denna gången för sista gången på ett bra tag. Jag har flyttat många gånger nu, men de har gett mig mycket också. Jag har fått en lägenhet, som är min. Den här gången ska jag flytta in på "riktigt". Jag ska göra lägenheten till MIN lägenhet. Dessutom är den ganska stor, där jag kan få mitt space. Jag behöver det. Det ska bli så skönt att slippa sova i vardagsrummet. Nu kommer jag att slippa bo i en skokartong, som jag gör just nu, i allafall vad det känns som. Jag är så tacksam för allt jag får. Världens bästa Ulf.

nu jävlar!

Idag har jag vart ute och gått i nästan 3 timmar. Hur skönt som helst! Nu är det dags att ta tag i de här och börja röra på fläsket. Ju längre tiden går, ju latare blir man om man inte sätter i gång. Dessutom har jag shoppat, träffa Daniel och Ida.

Den här helgen har väl bara vart ok. Nattjobb förstör helgerna totalt. I natt var det bara bajs. Ibland förstår jag mig inte på vissa saker.

maskrosbarn i mitt hjärta

studenten!

82 dagar, 16 timmar, 28 min och 40 sekunde kvar..

jag ångrar mig

Varför slutade jag att träna? Ett fråga jag ställt mig de senaste dagarna. En av de dummaste sakerna jag gjort på länge. Jag tränade 3 ggr/veckan, olika träningsformer. Jag orkade till och med ett helt spinning pass. Jag var alltid pigg. Men jag hade någon som peppade mig hela tiden. De gjorde att jag liksom blev tvungen att gå dit. Men sen så försvann den personen ur mitt liv, och vad hände då? Jo, jag vart så omotiverad så jag bara la av, de rann ut i sanden. Min ursäkt har väl vart, "jag har inte tid" men de roliga i de hela är att jag har gjort lika mycket hela tiden. Mitt liv har alltid samma tempo. Jag tänker inte lova något, men jag ska göra mitt bästa för att komma i gång med träningen igen. De kryper i kroppen!

jag är kär

i en jacka.. men den kostar ganska mycket!

jobbar jag på mc donalds?

För någon vecka sedan när jag satt och fika med Johanna på 018 säger servitrisen

"Du jobbar i Mc donalds va?"

Inatt när jag och Katja sitter och äter.

"Hej! Nu är du väl på fel sida"


jag i ett nötskal

tvättar ett bankomatkort och 600 kr i tvättmaskinen...

bra utgång

Just nu befinner jag mig på 018. Jag vaknde upp rastlös och kände att jag var tvungen att göra massa viktiga saker. Fixa med studenten, läsa körkortsteori.. och så vidare! Igår var jag, Frida och Katja ut på Bj. Det var en grym utgång! Jag var as taggad. Vid 5 ska jag i väg och jobba ett par timmar och sen hem och decka inför en ny praktikvecka i stockholm.

stockholmare

Stockholm är en stad som aldrig sover. Alltid stress. Jag förstår inte att man kan vara så stressad. Visst, jag är också stressad i bland. Men stockholmare är galna! Ibland kan man inte ens gå en meter förens man har någon på fötterna.

Just nu är jag död. Jag har vart uppe sen sex i morse. Vart på praktiken och sen jobbat. Så jag ska studsa ner i sängen nu. Jobb väntar imorgon.

bra dagar

Äntligen lite ro. Jag har sovtít 7h på två nätter. Inte bra! Men jag har haft två super bra dagar, så de får de vara värt. Igår var de Onsdag och vad händer då? Jo Utgång! Vi började på VIP och sen Kalas, i vanlig ordning. Men det var bara studentnissar med långt hår. Jag kände knappt igen en kotte, så vi körde VIP. Och det var kul. Det var väl en hel del, kanske lite för mycket? Esh, man lever bara en gång.

Idag har jag köpt min alldeles egna micro och min alldeles egna dammsugare. Om ett tag flyttar jag igen, men då blir de för sista gången på ett tag. Där ska jag bygga upp mitt hem med mina saker. Jag ska verkligen känna mig som hemma.


vart du än befinner dig, har du en famn för mig?


min nya kärlek

Nu har jag fått klagomål om att jag inte bloggat på ett tag, så de kanske är dags att ändra på de! Mina kära rosa dator börjar dö nu, eller snarare tagenterna. Så jag köpte en minidator idag. Jag älskar den!


En sån fast en hel svart


RSS 2.0