maxtagg!

Just nu sitter jag i en lägenhet som består av flyttkartonger. Jag springer mellan att tvätta, städa och packa, både inför flytten och inför ikväll. Ikväll ska jag och Ida åka till Stockholm. Först ska vi åka hem till lägenheten i Solna. Fixa oss och sånt. Ikväll blir det utgång på Café Opera. Maxtagg! Jag är verkligen taggad för en grym kväll.


fredag

Idag är det Fredag. Underbart! Och inte nog med det, jag är LEDIG HELA HELGEN. Jag får helg, på riktigt! Jag tror min kropp behöver det. Ja, vad ska jag göra under min lediga helg? Idag ska jag övningsköra,packa&vila. Imorgon blir det förhoppningsvis Stocholm och en utgång med Ida. På Söndag blir det flytt!

P&K

lämna mig inte!

 


Min älskade fina el nacho försvinner på Måndag.
KATASTROF!

Jag har hört att de ryktas om att nästa grej ska bli 18 pack nuggets och Big Tasty.


haha, vad hände egentligen?



Gårdagen var grym.
Jag tror vi hoppar över detaljerna :)


tåget

Just nu befinner jag mig efter min korta vistelse i Stockholm på tåget hem till Uppsala igen. Det får bli lite kaffe så att jag orkar hela dagen! Arbetsinterjuven var väldigt rolig, men också väldigt intensiv. Så jag är TRÖTT! Nu ska jag till skolan. Där de väntar ett möte inför eventet i vår. I efteriddag ska jag kolla på en lägenhet och sen ska jag hem. Då kommer hon som äger lägenheten innan mäklaren kommer. Med andra ord en väldigt intensiv dag.

Nu ska jag vila & ladda om med ny energi..

P&K

arbetsinterjuv



Snart ska jag åka till Gröna Lund och gå på arbetsinterjuv!
Nervöst..


´

Ett avslutat kapitel. Fan, jag har vart modig.

godmorgon

Befinner mig tillfället i Stockholm. Jag tänker bosätta mig här till&från i en månad nu, värt. Idag är det skolan&jobb som gäller. Sedan ska jag åka tillbaka. Juste det är den 25e idag, VÄRT! Det innebär en ganska fet lön. Från och med nu måste jag skärpa till mig, om jag ska kunna genomföra alla mina planer.

Ha en super bra dag!

P&K


TACK

"Du är så duktig Malin, jag blir så stolt över dej och din vishet!"


bra lördag!



Jag var ledig denna lördag, det tackar jag gudarna för! Jag kan inte minnas när jag sist var det. Mamma väckte mig vid halv 1. Vilket betydde att jag sovit 6 timmar och genomgått en förjävlig natt på jobbet. Sedan åkte jag till mamma för att träffa gamla vänner som vi umgicks med när vi bodde i Storvreta. Dom hade vunnit backstage biljetter eller något liknande till Erik&Calle, så dom hann inte komma innan jag åkte. Mötte upp Frida. Gick & åt mat, kebab. GOTT! Sen gick vi på bio - Snabba cash! Riktigt bra film. Jag satt och grät i slutet.



Sen vart det förfest hemma hos Ludwig. Grymt! Det slutade med att visa sprang&slog varandra med trumpinnar. Vad hände? Haha. Sen var det dags att knalla till BJ. När vi kommit en bit så kollar vi på klockan&inser att vi måste skynda oss. Vi hittar en bulle och åker. 2 min i 12 var vi där. Sen gick vi in, smärtfritt. Jag slapp visa leg, grymt! Sen körde vi bara hela kvällen. Jag hängde med två grabbar som gillade att dansa så jag fick dansa av mig ordentligt. Sedan tog jag en bulle hem och somnade gott i min säng!

fredag

Nyvvaken! Fått en timmes sömn, bättre än inget i alla fall. Jag håller på att koka ihop en liten matlåda eftersom jag vet att jag garanterat blir hungrig i natt. Jag förväntar mig en lugn natt, helgen innan löning brukar för mesta dels vara det så. Jag ser fram emot nästa helg grymt mycket. LEDIG.

Nu ska jag ta mig själv och min uniform&åka till jobbet.

Ha en fin fredagskväll!

illa

Okej, jag har inte INGET liv! 3dje gången mitt jobb ringer mig idag..

min hjärna är en turbobil

Turbobil? Finns de något som heter så? Jag vet inte, men ni förstår innebörden.. Jag håller på med tusentals saker samtidigt just nu. Men det är ju så jag, och jag älskar ju när det är så här, just precis på det här sättet. Men ibland måste man bara stanna upp,och se vart man står. Det bästa jag lärt mig hittilts är att vara helt lugn och ta en sak i taget.

NEXT; Arbetsinterjuv, 26 Januari

wohoo

PRAKTIK - klart!
En sak mindre att tänka på, underbart..

jag ska klara det

Kom precis hem från jobbet. Vilken natt det har vart! Massor med människor. Inte en enda lugn stund. Jag och Diana har sprungit arslet av oss. Men mycket skratt & trevliga människor. Även denna morgon när jag gick hem hann jag tänka en hel del. Jag börjar förstå mer och mer att det här året kommer att vara intensivt. Jag kommer få jobba hårt, riktigt hårt. Men jag har bestämt mig för att klara det. Närmast är det anställningsinterjuv,körkort, flytt&praktik  (jag ber på mina bara knän att jag hittar någon) som gäller!


Nu är det dags att krypa ner i sängen & sooooova!



noll energi

Det är lite för mycket just nu.. eller de blir för mkt när jag håller på att bli sjuk. Jag har NOLL energi! Men det är bara att köra!! Jag ska nog trösta mig med lite chips!

haha

Gårdagen var bra! Riktigt trevligt faktiskt.

Kvällens bästa konversation mellan mig och en kille som jag vet vem det är och som jag träffat
ett par gånger på krogen.

Jag: Vad är det med dig?
Killen: Inget, jag är sjukskriven!

HAHAHHA


godmorgon



Godmorgon!
Nu har jag precis ätit frukost, musli, youghurt, ägg&kaffe.
Idag blir de körlektion, kuratorn&Ulf.


bra dag

Dagen började med lite sovmorgon. Katja kom förbi och sällskapade mig. Sedan kom ulf & hämtade mig. Körlektion på Larssons stod på schemat. Det gick inte så bra som jag hade hoppats. Efter det åkte jag till skolan där vi hade Expo. Jag forsatte med mitt praktikletande. Jag tror jag är upp i 20 olika företag nu. Under lektion får jag ett sms där de står att jag ska ringa för att få genomföra en telefoninterjuv för ett jobb som jag sökt. Det gick BRA. Den 26e ska jag i väg på en till interjuv. Dagen avslutades med UF. ÄNTLIGEN är vår kokbok på tryckning! Jag trodde aldrig vi skulle lyckas.

Kvällen ska väl tillbringas med att plugga körkortsteori.
jag ska klara det, jag ska klara det, jag ska klara det..


du är bra som du är

Det är exakt vad du är. Precis som den du är, Ida Gillegård. Min bästa vän&min andra halva. Jag vet att orden "Jag vet hur det känns" är uttjatat i denna värld. Men jag känner med dig.

För mig är du en otroligt smart, stark och otroligt fin person. Det är du gett mig alla råd, du har alltid sagt vad du tycker att jag borde göra. Jag har inte allt gjort som du sagt, men väldigt många gånger&när jag följt dig så har det gått som bäst. Det är dom besluten som gynnat mig i längden. Med dig vid min sida så kan jag göra saker jag aldrig skulle kunna göra på egen hand. Jag vet att jag inte har något att förlora, för vi har varandra. Vi har haft så otroligt roligt tillsammans. Vi har gjort så mycket saker, saker som andra aldrig skulle våga eller ens tänka tanken på att göra. Vi har spårat så otroligt mycket. Känslan går inte att beskriva. Du har alltid vart min förebild, ända sen jag var liten. Jag ville vara som dig när vi lärde känna varandra. Och jag har alltid tyckt att du är så otroligt vacker. Tanken "Hur orkar du?" slår mig ofta. När folk sa att vi var lika när vi var små gjorde mig alltid så glad. Jag ville ju vara som dig!

Men jag älskar inte dig för att du alltid ser bra ut, för att du alltid har fin skor, fina kläder. Jag älskar dig för den du är. För att DU är DU.

Du är fortfarande min förebild&kommer alltid att vara!


panik!!

Det är praktik om bara några veckor.. och jag har inte hittat någon! Men jag har mailat 16 företag?!?! Någon stackars människa måste väl vilja ha mig.. Bara att hålla tummarna!

USH

Lunchdags! Det blir gårdagens tacos. Men det är gott. Idag är en sån där dag som jag egentligen inte vill visa mig ute. Jag känner mig så otroligt FUL. Min hy är alldeles torr & narrig, och de gör att jag knappt kan fixa mig. Jag vill börja träna, för att jag känner mig som en ballong. Men ja, jag har inte så mycket val.. Bara att bita ihop&hoppas på att man inte träffar världens snygging på stan!


jag är snart beroende


dumma dumma dig!

jag älskar dig
men snart kommer jag att se ut som en hamburgare.


så smickrande

När man jobbar natt på helgerna kom det en och annan påverkad person in & vill ha fyllekäk. Den andra är roligare än den andra. Jag har inte jobbat så mycket natt så jag är "van" med alla söta kommenterar. Igår var nog de värsta hitillts. 

Killen - Vad ska du göra ikväll då?
Jag - Sova!
Killen - Vart bor du någonstans?
Jag - Salabacke
Killen - Får jag följa med dig hem?
Jag - Jag slutar om 2 timmar så det är lungt!
Killen - Men jag kan vänta
Jag - Nej, det behövs inte!
Killen - Jo, men jag kan det!
Killens kompis - Kom nu!!!! Ta din mat så går vi & sätter oss..
Killens andra kompis - Låt den söta tjejen vara nu! KOM NU!

Får se om natten har något roligt att erbjuda! :)


den här gången glömmer jag dom inte



Om man är så glömsk som jag är ibland!


frank&jag!



Godmorgon säger jag&frank!
Jag hade problem med att sova igår, jag var förmodligen för pigg när jag gick och la mig. Men till slut så somnade jag. Är precis nyvaken, mitt underbara jobb väckte mig, såklart, vilka annars? Lite kaffe på det skulle inte sitta fel. Idag är det fredag. Ska fika med min kontaktperson&hennes systerson. Inatt ska jag jobba. Men först, KAFFE! 


jag är..

RASTLÖS&HUNGRIG!


puss




min nya älskling!


varför sover jag inte?

En väldigt bra fråga måste jag säga. Jag har iförsig "sovmorgon" imorgon. Och då ska jag inte upp&jobba det första jag gör. Jag ska luncha med Ida. Sedan ska jag träffa Ulf. Jag avslutar dagen med en lite stängning på donken. Förövrigt så lärde jag mig att göra cheesburgare idag. Coolt måste jag säga. Just nu sitter jag här i en mörk lägenhet med massa ljus och en radio som står på. Jag ska ta mig en kopp kaffe och forsätta med min dumma idé, titta runt på vart jag kan söka praktik. Jag får sånna dumma idéer på helt fel tidpunkt!

bio

Igår bjöd jag Ida på bio. Luftslottet som sprängdes. Riktigt bra! Nu sitter jag ensam i hemma i min soffa, datorn i knät, doftljus & en kopp kaffe. Jag invigde även min soda stream som jag fick i julklapp. En riktigt super uppfinning det där. Nu är det inte mycket tid kvar av min sista jullov. Men jag är grymt taggad för ett nytt år! Det är mycket som kommer att hända det här året. Jag har så mycket ideér!

nyår&allt annat

De senaste dagarna har jag inte fått mycket skrivit. Jag har jobbat alldeles för mycket och sovit tiden som vart över. Sen vart det äntligen nyår! Det vart en tjena fan charmant nyår med Ida.. mer om de lite senare, kanske. Det togs inte en enda bild, KATASTROF! Jag minns inte vad jag gjorde förra nyåret, men jag minns att jag såg fram emot ett nytt år fruktansvärt mycket. Jag visste att jag skulle få flytta till en egen lägenhet. Det har vart ett toppen bra år, men jag har fått kriga med mig själv mer än vad jag någonsin gjort tidigare. Jag har tagit tag i saker jag aldrig gjort förut. Jag & Ida har planer inför de nya året! Nu glömmer vi de gamla & tråkiga, tar nya tag och bara laddar om för ett nytt år!

RSS 2.0